30.000 FETS IMPUNES I ASSENYALA A LA SEVA POLICIA

Esteu aquí

30.000 FETS IMPUNES I ASSENYALA A LA SEVA POLICIA

COMUNICAT (PDF)

30.000 FETS IMPUNES I ASSENYALA A LA SEVA POLICIA

 

En aquets dies difícils, i un cop passada la primera tempesta, hem escoltat  una vegada rere altra la paraula deslleialtat. El seu significat és clar: “qui no es lleial”, potser aquesta paraula esta sobrevalorada per vostè, Molt Honorable President Sr. Torra.

 

Però en l’àmbit policial, aquell que tan odia vostè, la lleialtat lligat amb la confiança, han estat els dos valors cabdals en aquesta institució que nosaltres, els moss@s, “estimem” i “defensarem” perquè la nostra força és la vocació de servei a la ciutadania.

 

Sobre tot des de l’ inici del desplegament ens hem multiplicat quan ha resultat necessari. Ens hem preparat i format en infinitat d’ocasions nosaltres pel nostre compte, i pensi que molts hem crescut al costat dels que ara són els nostres comandaments. Nosaltres som una gran família, amb pensaments i ideologies dispars, però ens respectem, ens ajudem, i recolzem perquè tots nosaltres som els MOSSOS.

 

Vostè té el comandament superior del Cos de Mossos d’Esquadra i com a tal li demanem lleialtat, apliqui els nostres principis i valors, recolzi i ajudi a esbrinar qui hi ha darrera de cada llançament de pedra, llauna, còctel molotov, etc... Aquestes agressions a policies estan tipificades com a delictes greus en el nostre ordenament jurídic i castigades fins a 6 anys de presó. Defensi a cada policia ferit amb tots mitjans de que disposi i llavors parlarem del “RESPECTE” que també es un valor molt preuat i molt poc reconegut per a la nostra professió.

 

Per altra banda, l’informem que el nostre cos ja disposa dels mecanismes per sancionar les conductes i fets irregulars. No necessitem en aquests moment una sobre actuació per part seva “ordenant” sota el paraigües “Parlamentari” al Conseller d’Interior que iniciï les investigacions internes necessàries per les actuacions que

 

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: