ENS REITEREM: EL COMPANY DE TRÀNSIT POT REPETIR LA PROVA GRÀCIES ALS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS

Esteu aquí

 

COMUNICAT PDF

 

ENS REITEREM: EL COMPANY DE TRÀNSIT POT REPETIR LA PROVA DE CONDUCCIÓ GRÀCIES ALS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS.

I AIXÍ HAN ESTAT FELICITATS

 

 

El sindicat de la UGT a mossos té un veritable problema: poder justificar perquè van modificar l’Acord d’equiparació amb bombers de l’any 2008 perquè no es pogués aplicar directament; explicar perquè defensen judicialment NO tenir un Q5 homogeni i que NO s’apliqui coeficient des del primer dia en els canvis planificats inclosos els d’escamot; o que es mantingui l’Acord de 15-05-2017 que elimina les 68 de PAP.

 

 

Comprenem que tenen una situació realment complicada: tenen 6 consellers al Consell de la Policia (24 alliberats) fruit d’haver promogut il·legalment les eleccions de 2015; han demanat la paralització de les eleccions de 2019 on passaven a tenir únicament 3 consellers (12 alliberats) per a allargar el seu crèdit sindical. Això, per gent que fa desenes d’anys que no treballen, és molt dur de pair.

 

Tot i així, no volem fer llenya de l’arbre caigut. Ens reafirmem íntegrament al nostre comunicat i tant de bo els nostres serveis jurídics ajudin a molts més mossos, encara que estiguin afiliats al sindicat de la UGT, cap problema per part d’USPAC. Els nostres serveis jurídics sempre col·laboren amb qui els hi demani, ja que el primer sempre sou vosaltres, encara que el vostre sindicat no us defensi i després pagui les despeses dels advocats que sí ho fan.

 

P.D. Us deixem un extracte del recurs d’apel·lació dels nostres serveis jurídics, per si encara hi ha cap dubte d’on surt...   I al sindicat groc, únicament dir-li, que torni a provar sort amb les galetes xineses de la fortuna. Ànims!!!!

 

Categories: 
Newsletter category: