GOTERES, DIVERSOS ANIMALONS I AIRES CONDICIONATS COMISSARIES RPMN

Esteu aquí

GOTERES, DIVERSOS ANIMALONS I AIRES CONDICIONATS COMISSARIES RPMN

COMUNICAT (PDF)

 

 DEFICIÈNCIES EN DIVERSES ABP’S DE LA RPMN: AIRES CONDICIONATS, GOTERES I DIVERSOS ANIMALONS QUE NO HAURIEN D’ESTAR EN EDIFICIS PÚBLICS.

 

Aquest final de Juny i principi de Juliol ha estat un INFERN, i mai millor dit, per molts Mossos/es destinades a la RPMN. La immensa majoria d’aires condicionats “han mort”, i han mort per la deixadesa que té la DGP i la Conselleria envers els seus treballadors i les seves instal·lacions.

 

És inadmissible les temperatures que ha arribat a tenir en diverses ABP’S, per exemple: fins a 39 a Granollers; més de 30º a les 07.00h a Mollet i 33.3º al menjador de Pineda de Mar. En aquest últim cas, en el passat comitè de salut laboral (05-07-2019), l’administració va mentir en respondre a USPAC que esperaven una peça i no arribaria fins passat l’estiu... senyors/es, aquest aire fa 3 anys que no funciona correctament !!!

 

Això, no només va en contra la salut dels companys/es, sinó que fa quedar de manera lamentable al CME, de cara als ciutadans que venen a denunciar.

 

A U.I Terrassa, porten una setmana amb goteres i ells mateixos buiden la galleda que han posat, manteniment ni hi ha ni se’ls espera.

 

A tot això, hem de sumar una sèrie plagues en diversos llocs, formigues a la UTI, a on paraules textuals d’algun company els hi pugen pel cos, invasió d’arnes al menjador de Pineda de Mar i escarabats a Mollet del Vallès.

 

Estimat Conseller Buch i Comissari Pla, ignorem en quines condicions treballen vostès? I la veritat poc ens importa. El que tenim molt clar és que ni de casualitat s’apropen a les que tenen on treballen la seva gent i, que en principi, vostès han de mirar per ells.

 

Sr. Buch, vostè hauria d’estar només un dia en les condicions en les quals té als seus treballadors i aquí nomes li estem parlant de salubritat, la llista de deficiències és molt llarga i de sobres coneguda per vostè pel seu departament i pels nostres comandaments, però aquí ningú belluga un dit per la “tropa”.

 

Esperem que aquestes fotografies i que només són un petit recull, els faci veure en quines condicions treballem i esperem que posin remei el més aviat possible.

 

Aquesta última fotografia, és del brífing de Mataró, mentre passàvem novetats, els escarabats van venir a “escoltar”...

 

Recordem que som la segona institució més valorada de Catalunya, però tenim molt clar que és per la ciutadania no pels Caps Polítics que ens dirigeixen, aquests ens tracten de policia de regional.

 

USPAC sempre defensarà, allà on calgui, la professionalitat de tots els companys/es, així com la dignitat del cos de Mossos d’Esquadra. Malgrat que la Direcció General de la Policia, El Conseller BUCH i tot el Departament d’Interior s’encarreguin de fer tot el contrari.

 

 

Categories: 
Newsletter category: