GRUP DE TREBALL AL PARLAMENT

Esteu aquí

GRUP DE TREBALL AL PARLAMENT

 

COMUNICAT (PDF)

 

FINALMENT, LA RESPOSTA HA ESTAT QUE SI !

 

Avui, dia 3 de juliol hi ha hagut Comissió d’Interior al Parlament de Catalunya amb 20 punts a l’ordre del dia.

 

El punt 14 era important pel nostre futur, i deia:

 

Proposta de resolució sobre la creació d'un grup de treball per a estudiar l'equiparació retributiva entre el Cos dels Mossos d'Esquadra i altres col·lectius especials de la Generalitat (Tram. 250-00614/12)

 

S’ha debatut, s’ha votat i s’ha aprovat per unanimitat, la CUP no hi era. ENS EN CONGRATULEM!! Però amb cautela, encara no s’ha fet res, no hi ha data per a començar a treballar, no saben ni com es farà. No diríem que hem fet ni el primer pas, però l’inici sembla bo.

 

Des de la organització USPAC, tal i com vam dir en aquest comunicat del dia 12 d’abril i a l’escrit que vam presentar a tots els Grups i Subgrups Parlamentaris dies abans, demanem a tots els actors que participarem d’aquest grup de treball, treball, valentia i amplitud de mires. Tots sabem que no serà negociació d’un dia.

 

Primer el col·lectiu, això ho hem de portar escrit amb foc al front, i si això ho tenim clar, endavant que segur que tot anirà bé.

 

Ara bé, des d’USPAC, ens agradaria anar més enllà. En el cas que algun dia s’arribi a un acord, que aquest sigui ratificat pel col·lectiu. Només així, ens assegurarem que no hi hagi un III Acord de la Vergonya, ni que un sindicat vulgui fer un Acord de mínims. Si ens hi posem, ens hi posem amb totes les lletres i amb la màxima transparència.

 

LA NOSTRA FILOSOFIA ÉS: TREBALL, TREBALL, TREBALL. Ens hi acompanyeu?

 

 

Categories: 
Newsletter category: