GRUP DE TREBALL SOBRE GNP DE LES UNITATS D’INVESTIGACIÓ

Esteu aquí

GRUP DE TREBALL SOBRE GNP DE LES UNITATS D’INVESTIGACIÓ

COMUNICAT (PDF)

123/2019

GRUP DE TREBALL SOBRE GNP DE LES UNITATS D’INVESTIGACIÓ

 

Aquest matí hem estat a la reunió creada per realitzar un grup de treball sobre les Guàrdies no Presencials (GNP) a les unitats d’investigació.

Des d’ USPAC, demanem que s’apliqui el sentit comú i es pensi que no tot el territori és igual i no es tenen les mateixes problemàtiques ni condicions laborals. Creiem que haurien de ser les pròpies unitats d’investigació i les diferents AICS les que valorin la millor manera d’encarar les seves guàrdies per càrregues diferents de feina, personal i conflictivitat en el territori.

Creiem que el poder de decisió de les millores per aquestes unitats no pot estar en mans de gent que, molt probablement , no ha estat mai a Investigació.

Se’ns convoca a una nova reunió per enviar propostes (i ja en van quatre sense avançar).

Potser agilitzaria més el camí a trobar millores si ens deixéssim de reunions poc productives i comencéssim a treballar de forma descentralitzada a nivell de cada territori.

S’ha informat de diversos aspectes referents a investigació i ens emplacen a futures reunions, per abordar aquests extrems ja que aquesta reunió era per les GNP exclusivament.

Tanmateix hem traslladat a aquesta comissió, de la discriminació que suposa el fet que les ARRO no estiguin incloses dins el Pacte de Guàrdies No Presencials, el maltractament que pateix aquesta unitat fa que a dia d’avui es trobi en una situació límit, ens informen que avui no toca parlar d’això.

Insistim, menys reunions de “paripé” on no s’arriba a cap acord ni millora i més parlar amb els efectius que dia a dia pateixen les disfuncions del servei.

 

Solucions immediates i efectives JA.

 

Barcelona, 2 octubre de 2019

 

Categories: 
Newsletter category: