NYAP RERE NYAP, I EL PERJUDICAT, EL COL·LECTIU

Esteu aquí

NYAP RERE NYAP, I EL PERJUDICAT, EL COL·LECTIU

COMUNICAT (PDF)

NYAP RERE NYAP, I EL PERJUDICAT, EL COL·LECTIU

 

Un despropòsit darrera un altre: primer va ser la rebaixa de que l’equiparació amb bombers de l’Acord del 2008 estigués supeditada als Pressupostos de la Generalitat enlloc de tornarnos- la quan tocava automàticament, després la NO defensa del Q5 homogeni davant de Seu Judicial, l’acceptació de la retallada de les 68 hores d’AP,... podríem fer tot el comunicat així, però no farem. Us explicarem un altre nyap de l’ex-sindicat majoritari negociant i signant Acords no sabem ben bé el perquè ja que aquests només fan que perjudicar el col·lectiu al qual ens devem, no ho oblidem.

Aviat farà un any que no cobrem la miserable quantitat de 8 euros bruts per les jornades de 12 hores en cap de setmana signada per la família FEPOL-UGT i l’administració.

Hem fet un registre demanant quin és el motiu d’aquest retard. Si recordeu bé, ja van tardar gairebé un any a començar-nos a pagar aquesta misèria, ja que s’excusaven amb problemas informàtics. Quin és ara el motiu per aquest retard?

Senyors signants de l’Acord, abans de posar una signatura en un paper per dir, mireu com treballem i que bé que ho fem tot, assegureu-vos que això no serà una cortina de fum per tapar altres deficiències que pateix el CME.

Us ho hem dit en varis comunicats: “apreneu a negociar. Això s’ha de fer sense pressa i sense cap afany de protagonisme, ja que les coses fetes de pressa, corrents i d’amagat no surten mai bé, i el perjudicat és el col·lectiu. Tots els que treballem en cap de setmana hem de pagar els àpats que fem de la nostre butxaca sense saber quan se’ns pagarà la misèria que vosaltres vau signar. Penseu-ho bé abans de signar”

Aprofitem per tornar a posar en coneixement del tots vosaltres el què creiem des d’USPAC que és just i el què volem pel col·lectiu. No demanem res que gent del mateix Cos no tingui. Demanem els 19 euros que cobren els companys de la DAI en concepte de dieta quan els hi pertoca. La gent que fem torns som menys que aquests companys? Volen el què estipula el Decret pertinent, res més. No volem res que no sigui nostre.

 

#SomDiferentsSomComTu

Barcelona, 5 d’agost de 2019

 

 

Categories: 
Newsletter category: