PRESÓ TERRORISTES ATEMPTAT 17-A

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

 

AQUÍ, A MADRID I A ON FACI FALTA. PRIMER EL/LA MOSS@

 

Avui, 4 de juliol s’ha celebrat a Madrid la compareixença per a prorrogar la presó provisional als presumptes terroristes participants als atemptats de Barcelona i Cambrils, l’any 2017.

 

Els serveis jurídics d’USPAC hi eren.

 

Primer de tot, comunicar-vos que en aquesta compareixença, els serveis jurídics d’USPAC han demanat la pròrroga després d’haver passat els dos anys de presó preventiva pels dos presumptes terroristes que estan a presó, per haver participat en els atemptats de l’estiu de 2017 a Barcelona i Cambrils.

 

 

Des d’aquí, ens agradaria recordar a tothom que USPAC ha estat l’únic sindicat que ha comparegut aquest matí a l’audiència nacional. També, ens agradaria denunciar la deixadesa que està havent per part dels serveis jurídics del Departament, encapçalats pel Secretari General d’Interior el Sr. Brauli Duart, vers als mossos d’esquadra. Una altre prova que l’únic objectiu que tenen és desprestigiar i enfonsar el Cos, el qual no oblidem que és la segona institució més ben valorada per la ciutadania. On éreu aquest matí? Quina vergonya !!

 

Sr. Brauli Duart, sinó es veu capaç de defensar els mossos i la institució i fer que els seus advocats es presentin en aquests casos, i estiguin al costat dels companys/es, dimiteixi !!

 

#SomDiferentsSomComTU

 

 

Madrid, 4 de juliol de 2019

Categories: 
Newsletter category: