REUNIÓ CAPS CGMO I SINDICATS. 09-10-2019

Esteu aquí

REUNIÓ CAPS CGMO I SINDICATS. 09-10-2019

COMUNICATS (PDF)

130/2019

REUNIÓ CAPS CGMO I SINDICATS. 09-10-2019

 

Pèssim estat dels vehicles logotipats, tant és si parlem de les XENON o dels PENTAX, tenim uns vehicles que cauen a trossos... En molts sectors tenen més de 5 anys de vida, més de 400 i 500.000 km, i una dada en què ningú pensa: milers d’hores el motor engegat al “relantí”. Alhora, recordem que hi ha Xenon que tiren els fums dins l’habitacle i per tant, han de ser retirades.

 

Ens diuen que en són conscients, però que no és “culpa” de la divisió ni de la CGMO, sinó que l’administració allarga els rèntings per manca de pressupost. Ara, els vehicles que havien de ser pel 2019, ja passen a ser pel 2020. Licitaran per a trànsit 30 Xenon, 19 Pentax i 20 Bòxers. A més, diuen que el SCT ha llogat 4 vehicles espiells, i per l’1 de gener de 2020 el SCT posarà 10 espiells més, en format rènting pel 2020. Amb unes prestacions mínimes de CV i altres,...

 

Demanem que als plecs de licitacions s’hi facin constar totes les demandes de materials i equipaments dels vehicles de trànsit.

 

Vehicles no adequats per a trànsit. Posem un ex: Un Seat Leon no serveix per portar infinitat de material i fer un treball operatiu al carrer. Per no dir que la plantilla de trànsit, de mitjana, està per sobre dels 45-46 anys, i cada cop suposa més esforç entrar i sortir d’aquests vehicles de “joguina”...

 

Responen que volen canviar els models, sense dir quin volen, tot i que voldrien que alguns fossin estil SUV i d’altres Berlines. Una cosa és segura: els vehicles logotipats nous es pintaran amb el nou sistema Europeu (color groc). Seguiran estrictament la normativa Europea quant a visualització.

 

Roba de dotació insuficient i no hi ha reposició de la mateixa. Infinitat de companys que fa 1 any, o més, que s’han demanat un pantaló bielàstic, de moto, o altres peces de roba... i no els les donen tot dient que al magatzem no n’hi ha...

 

  • Per quan un pantaló operatiu de trànsit d’estiu? Estem utilitzant els de moto per fer patrullatge ordinari. Fa 21 anys que tenim les competències amb trànsit i encara anem sense roba adient i operativa per treballar al carrer.
  • Quan tindrem més polos? No podem treballar amb 2 peces de roba.
  • Quan tindrem un pantaló operatiu d’hivern, de qualitat, que aguanti les baixes temperatures del territori i no ens calgui comprar de la nostra butxaca roba tèrmica per a poder suportar les baixíssimes temperatures que patim?

 

Responen amb pilotes fora: que la divisió ens ho volia donar, però que des de prefectura els van dir que esperéssim la nova uniformitat (que ningú sap quan arribarà). Diuen que arribaran (sense dir data) 1600 pantalons amb banda/es reflectants amb els teixits de nova generació (estil nova uniformitat USC).

  • Quant a la gorra, diuen que no està tancat el model per a trànsit.

 

[LLEGIR MÉS]

 

Categories: 
Newsletter category: