REUNIÓ REGIONAL R.P.C. SINDICATS I CAPS

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL R.P.C. SINDICATS I CAPS

COMJNICAT (PDF)

126/2019

REUNIÓ REGIONAL R.P.C. SINDICATS I CAPS

 

Primer de tot ens congratulem del compromís que ha agafat el nou Cap de la Regió de fer aquestes reunions cada 4 mesos com a molt.

 

R. P. C

Càmeres vigilància exteriors:

Demanem si se saben dates de canvis de les càmeres de vigilància exterior de les comissaries de la Regió.

Ens diuen que ja s’han iniciat els tràmits per fer factible aquests canvis, però que tot aquest tema és de complex compliment.

 

Vestuaris Comissaries de la Regió:

Recordem que aquest ja és un tema recorrent d’anteriors reunions regionals. Cal climatitzar bé els vestuaris. No pot ser que a l’hivern hi tinguem fred i a l’estiu ens morim de calor. Fem esment que Inspecció de Treball s’ha pronunciat al respecte quan ha considerat els vestuaris zona de treball, cosa que els obliga a complir uns paràmetres.

La resta de dependències de les comissaries també haurien d’estar ben climatitzades. Proposem unes revisions perquè no passi el que ha passat aquest any a Berga, que s’ha hagut de canviar l’aparell central de climatització.

La resposta per part de l’administració és que tot això depèn d’infraestructures i que aquests no consideren que l’opinió d’Inspecció de Treball sigui ni certa ni vàlida.

Des d’USPAC lluitarem perquè els vestuaris siguin un lloc on es compleixin els paràmetres marcats per la Inspecció de Treball.

 

Seguretat a les recepcions de les diferents comissaries:

Preguntem si tenen previst fer alguna modificació o algun canvi als Halls de les Comissaries que donen accés a altres de les seves dependències.

La resposta és que han ordenat acabar l’auditoria de seguretat de les recepcions de les Comissaries que estava en marxa. i Des d’aquestes conclusions faran el què es decideixi.

 

Material ordre públic:

Es demana com està el material d’ordre públic de les diferents Comissaries de la Regió, ja siguin cascs, escuts,...

Des d’administració ens responen que ells juntament amb companys de diferents unitats han repassat tots, absolutament tots, els cascs de cada una de les comissaries de la Regió i que s’han portat a destruir els que estaven més malament. Ens han dit el nombre de cascs de què disposava cada Comissaria i que farien una redistribució més equitativa després de la “neteja” que van fer.

 

Celebració 300è aniversari a ISPC:

Es pregunta a veure d’on va venir l’ordre de convocar obligatòriament a 3 efectius de cada comissaria de la Regió per tal d’assistir a aquests actes que es celebraven a l’ISPC.

Ens diuen que l’ordre va venir pels canals reglamentaris des de la CSUCOT.

Senyors que maneu, si voleu que la gent vingui als actes commemoratius, tracteu-los com es mereixen, no els menyspreeu com heu estat fent els últims temps.

 

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: