REUNIÓ REGIONAL RPMS SINDICATS I CAPS

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPMS SINDICATS I CAPS

COMUNICAT (PDF)

136/2019

REUNIÓ REGIONAL RPMS SINDICATS I CAPS

 

Dijous passat, 24 d’octubre, USPAC , juntament amb la resta de sindicats, ens vam  reunir amb el Sots Cap de la Regió Policial de la Regió policial de la Metro Sud, el Cap d’Administració de la Regió i el Cap de la OSR. Us oferim un resum dels temes aportats.

 

PUNTS REGIONALS GENÈRICS RPMS

 

Aeroport del Prat: Els hi comuniquem que va quedar molta gent atrapada i van haver de perllongar moltes hores, juntament amb altres companys de l’aeroport. La resposta per part dels caps de regió és que va ser una situació excepcional única i es van veure desbordats al necessitar molts efectius al mateix moment, ja que els efectius ni podien entrar ni podien sortir per fer els relleus, plegar o marxar del lloc. Concretament 6 equips d’ARRO es van quedar atrapats fins la una de la matinada però el dia següent, se’ls va comunicar que entressin més tard per respectar el descans. S’estudiarà com es computarà/gratificarà aquestes hores i canvis de planificació.

Materials, equipaments i infraestructures: Tots aquests punts administratius, ens comuniquen que no es poden tractar a la reunió regional perquè ja es van tractar a les comissions de materials i equipaments on les reunions es van celebrar els dies 26 i 27 de setembre (podeu consultar els resums al nostre web).

Climatització: Ens comuniquen que a dia d’avui, la climatització de les comissaries de la regió funcionen perfectament i estan revisades. A la comissaria d’Hospitalet el dia 26 d’agost es va reparar i a la comissaria de Sant Sadurní de moment hi ha pingüins, tot i amb això, en breu es començarà a fer la reparació, hi ha pressupostat 12.500 euros per fer front aquesta reparació.

Filtracions: Concretament a Sant Vicenç dels Horts, es farà una intervenció petita, que no serà la solució i més endavant, depenent dels pressupostos, es tindrà que fer una reparació de més envergadura. Ens comuniquen que a la resta de comissaries, no tenen coneixement de que hi hagi més problemes amb filtracions.

Furgonetes Xenon ART: Es solucionen els problemes derivats per les entrades de fums a l’interior del vehicles, canviant els injectors, per tant, a dia d’avui estan reparades i funcionen correctament.

Quadrants de treball i comunicació als suros de comissaria: Per una banda es demana que es treguin els noms i cognoms i es deixin només els número de TIP (per tal de garantir la protecció de dades i seguretat) i per altra, es demana també per una major transparència, que es publiquin al surto tots els AP’S de Nadal com les vacances, amb la seva puntuació i signatura de la persona que fa les autoritzacions. Els caps de regió ens comuniquen que li donaran compliment

 

[LLEGIR MÉS]

 

Categories: 
Newsletter category: