REUNIÓ REGIONAL RPPO SINDICATS I CAPS

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPPO SINDICATS I CAPS

COMUNICAT (PDF)

127/2019

REUNIÓ REGIONAL RPPO SINDICATS I CAPS

 

Primer ens congratulem del compromís que ha agafat el nou Cap de la Regió i de la seva predisposició per minvar els problemes regionals de la RPPO juntament amb la cap d’Administració.

 

PUNTS REGIONALS GENÈRICS RPPO

 

Planificació de reunions regionals:

S’acorda per unanimitat que les reunions regionals seran semestrals en lloc de trimestrals. Per part de la nostra organització sindical, ens agrada més poder-les fer de manera trimestral, però des de la Regió ens comuniquen que si hi ha qualsevol incidència o necessitat, se’n pot convocar una, o comentar els punts que vulguem directament amb ells.

 

Càmeres vigilància exteriors/interiors:

Demanem si se saben dates de canvis de les càmeres de vigilància exterior de les comissaries de la Regió.

Ens diuen que ja s’han iniciat els tràmits per fer factible aquests canvis i que en breu passaran els tècnics per les comissaries per realitzar el replantejament i substitució de totes les càmeres.

 

Avaluació de seguretat a les comissaries de la Regió:

El pla de seguretat que hi ha es va elaborar l’any 2016-2017, a l’actualitat,s’ha de fer una avaluació i revisió sobre seguretat pel que queda d’aquest 2019 i 2020.

 

Descentralització d’activitats formatives:

Ens comuniquen que cada cop hi ha més casos en què s’ha pogut descentralitzar la formació, així evitant haver de fer tants quilòmetres. També ens comunica el cap de Regió que es mirarà de negociar amb Talarn poder tornar obrir les galeries de tir per fer-ne les pràctiques.

 

Pla d’hivern:

Es demana poder fer un pla d’hivern tal com es fa un pla d’estiu a la costa. Els caps regionals ens comuniquen que mai s’ha demanat i que no és necessari perquè hi ha més serveis durant l’agost que no al període hivernal. Comuniquen que han demanat una bossa d’hores per tota la regió, a part de les de Naut Aran.

 

Manca de roba d’hivern i calçat de qualitat:

Ho demanem a totes les reunions i ens tornen a dir que no és un tema regional. No hi ha una data concreta de la reposició amb una possible nova uniformitat. Està pendent d’aprovació dels nous pressupostos i els canvis es farien de forma gradual. Tanmateix des dels serveis d’Administració, ens comuniquen que si els companys necessiten una reposició de vestuari o roba d’hivern, ho demanin al seu servei d’Administració i els serà lliurada.

 

Garantir un caporal per torn de treball:

Ens comuniquen que ara mateix estem sobre 2 o 3 caporals per sota de cobertura a la regió i que molts cops, és complicat poder assegurar la presència d’un caporal. Des de

la regió, s’intenta que hi hagi un caporal per ABP i si cal, un cap de torn regional es desplaçaria.

 

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: