SEGUEIXEN SENSE COMPENSAR ELS CANVIS D’HORARIS ALS MOSSOS!!!

Esteu aquí

SEGUEIXEN SENSE COMPENSAR ELS CANVIS D’HORARIS ALS MOSSOS!!!

COMUNICAT (PDF)

118/2019

SEGUEIXEN SENSE COMPENSAR ELS CANVIS D’HORARIS ALS MOSSOS!!!

 

Avui a la reunió amb Prefectura i Subdirecció hem comprovat de nou com els importem, els moss@s, al Departament d´Interior, Subdirecció i Prefectura… Ens parlen d’establir una sistemàtica de mobilització extraordinària de recursos, i no en un escenari concret, sinó que es pot perllongar en el temps. A més pretenen que aquest esforç per part del col·lectiu no sigui compensat de cap forma.

Ens parlen d’una gradació de la situació en el què anomenen sis escenaris, i ens avancen que el Director General de la Policia ha signat una resolució que avançaran demà i plega… Molt coherent tot plegat!!

 

Els sis escenaris previstos són:

 

  • BRIMO activats a partir de demà en un 7X7, amb GNP en setmana de festa.

 

  • ARRO a partir del dia 7 activats en un 4X2. Si l’escenari es complica es pot activar Nivell 3 (SENSE COMPENSACIONS)

 

  • Es limiten els permisos per GNP, Hores Acumulades i Assumptes Personals als serveis de CGInf, CGRO, CGMO, Comissaria Tècnica, ARRO, Sales, ART i Àrea de Mediació a partir de demà per tal de garantir el màxim d’efectius sense modificar horaris.

 

  • En una situació més complicada, si arribés el cas, es suspendrien les llicències per estudis i la formació obligatòria, només pels serveis del punt anterior.

 

  • En aquest escenari, es requeriria d’una nova resolució del director general amb una ampliació de drets limitats (per exemple revocar AP´s, permisos exàmens…) i ampliació als serveis als quals s’aplica (APEN, ARSET, USC…).

 

  • En un escenari extrem que implicaria una nova resolució del DGP amb nous quadrants per als efectius amb horari especial flexible (USC, Sala, APEN…)

 

És un insult que, després dels dos dispositius que ja vam patir, com van ser el CRONOS i ÀGORA, dos anys després, seguim igual; no només patint les conseqüències d’uns canvis d’horaris sense compensacions, sinó també patint la restricció d’uns drets que veiem limitats de forma gratuïta.

 

Podem comprovar el poc que importa al Departament d’Interior la conciliació familiar dels seus treballadors i el desgast que ha anat calant aquests anys al col·lectiu i que està passant factura de forma alarmant.

 

Especialment greu el maltractament un cop més a les ARRO, que es veuen de nou sotmesos a canvis d’horaris sense cap mena de compensació!!!

 

I esperem no arribar a “l’escenari extrem” del què parla el sisè escenari; que suposaria un canvi d’horari a les unitats en horari especial flexible SENSE CAP MENA DE COMPENSACIÓ també!!

 

 

Barcelona, 30 setembre de 2019

 

Categories: 
Newsletter category: