ACCIÓ SINDICAL

USPAC ES QUERELLA PER INJÚRIES I DELICTE D’ODI CONTRA L’AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER PROMOURE LA “KALE BORROKA” CONTRA ELS MOSSOS

110/2024

En el dia d’avui, USPAC ha presentat una denúncia penal a la Fiscalia Superior de Catalunya i a la Fiscalia de Menors de Barcelona contra l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell i Ortuño, per organitzar un taller de “guerrilla urbana” on s’adoctrina a grans i nens per atemptar contra les forces i cossos de seguretat.

Ahir, 27 d’agost, en el marc de les festes majors, l’Ajuntament de Granollers va organitzar un taller de tàctiques de guerrilla urbana, o kale borroka, contra els policies explicant com fer còctel molotov, quins productes afegir, com llençar-ho i com fer el màxim dany possible. Després, va venir l’hora de “les pràctiques”. Es va col·locar un maniquí amb l’uniforme de mosso d’esquadra i un vehicle representant una furgoneta del cos, amb el lema “Per defensar la festa, afina la punteria i llança el còctel contra l’objectiu. Fes que cremi la teva ràbia”.

Demanem, que la consellera Núria Parlon surti públicament en defensa del cos de mossos d’esquadra i refusi qualsevol mena de violència contra els seus membres; demani la dimissió de l’alcaldessa de Granollers per haver promogut actes violents contra la policia en presència de menors d’edat; i es querelli contra aquest Ajuntament per injúries greus a les forces i cossos de seguretat de Catalunya.

 

Barcelona, 28 d’agost de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.