NOVA INSTRUCCIÓ 7/2019, MODIFICACIÓ DE LA INSTRUCCIÓ 8/2018

Esteu aquí

NOVA INSTRUCCIÓ 7/2019, MODIFICACIÓ DE LA INSTRUCCIÓ 8/2018

COMUNICAT (PDF)

 

 

NOVA INSTRUCCIÓ 7/2019, MODIFICACIÓ DE LA INSTRUCCIÓ 8/2018, SOBRE LES ABSEÈNCIES AL LLOC DE TREBALL PER LT

      (Terminis presentació comunicats mèdics de baixa, confirmació i alta)

 

 

A continuació, us deixem un resum del més rellevant:

Tots els comunicats mèdics d’incapacitat temporal s’han de presentar en els següents terminis establerts, sent vàlides les dues formes de presentació:

  • Presentació presencial al servei d’administració de la unitat de destinació, que ha de datar i segellar el comunicat (fora d’horari del personal d’Administració s’ha de lliurar al cap de torn o responsable policial de servei). 

 

  • Presentació per correu electrònic a la bústia de la unitat de destinació habilitada a aquest efecte (a efectes de comprovació del compliment dels terminis de presentació es té en compte la data d’enviament del correu electrònic). S’ha d’aportar originals, en aquest cas, al servei d’administració en el moment de la reincorporació al treball o cada dos mesos si es tracta d’una baixa de llarga durada (més de 61 dies). S’han de segellar i datar els originals. 

 

Excepcionalment, si no es disposa dels mitjans per a fer tramesa telemàtica, es pot adreçar a qualsevol comissaria per tal que es faciliti la tramesa telemàtica del document escanejat.  En aquest cas s’ha de retornar el document original a la persona interessada. 

Cada unitat d’administració ha d’informar de la bústia de correu electrònic habilitada per a la presentació dels comunicats mèdics.

En quant al termini de presentació segueix sent el que constava a la Instrucció anterior, 3 dies des de la data d’emissió de la baixa o confirmació i 24h en el supòsit d’alta.

 

Hem penjat la Instrucció a la zona privada de la web:

https://www.uspac.cat/system/files//Instrucci%C3%B3%207-%202019_0.pdf

 

Categories: 
Newsletter category: