REUNIÓ REGIONAL R.P.M.N. 26/09/2019

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL R.P.M.N. 26/09/2019

COMUNICAT (PDF)

116/2019

REUNIÓ REGIONAL R.P.M.N. 26/09/2019

 

1.- Retorn pagues extres i altres a companys finats:

No pot ser que els familiars hagin de fer un paper per cada tram de paga extra que han de cobrar, obligant-los a recordar la mort del familiar cada vegada. Per a més inri, segur que hi ha famílies que no saben que han de fer aquets tràmits per rebre aquets diners, i a l’administració ja li esta bé perquè s’estalvia els pagaments. Però els policies van treballar i aquets diners pertanyen a qui digui el testament. PER AIXÒ DEMANEM QUE ES FACI EL PAGAMENT A LES FAMILIES D’UNA ÚNICA VEGADA. Pregunta realitzada en l’anterior reunió regional i encara no tenim cap mena de resposta.

Resposta: se’ns indica que faran escrit a la sots directora de recursos humans per fer la reclamació, que estan d’acord amb la proposta de USPAC i que no en tenien coneixement.

 

2.- Climatització ABPs de la Regió:

Quines mesures s’han pres per que no es tornin a repetir tots els episodis viscuts aquest any amb la climatització de quasi el 100% de les ABPs de la regió.

Resposta: es van arreglar tots els incidents, a Mollet hi ha una màquina de lloguer que es canviarà en breu i a Granollers també es canviarà.

3.- Testimonis al Tribunal Suprem:

Preguntem a veure què passa amb les imputacions dels companys de la regió que van anar a declarar com a testimonis i a dia d’avui encara no saben ni com ni quant els pertoca cobrar?

Resposta: està traspassat diverses vegades a la sots direcció de recursos humans i no tenen resposta.

Així mateix se’ls comenta que ens consta que tampoc s’ha fet la imputació horària.

 

4.- Servei PITA:

És normal que als companys que realitzen el servei Pita, amb tot el que això significa, els puja el romanent 1h quan treballen 9 hores (amb la dieta inclosa)? A la DAI passa el mateix?

Tenint en compte les penúries d’aquest servei pels companys en el tema dinar/sopar i sobretot amb el tema necessitats fisiològiques, sobretot per les companyes; és necessària i coherent aquesta acció vers els companys/es que realitzen aquest servei?

Tanmateix, ja que els puja el romanent si generen dieta, els computa el dia de treball de paisà amb la seva roba per rebre la corresponent bonificació amb la tant estimada targeta “MACSON”.

“Resposta anterior reunió regional: s’informa al jutjat de Sabadell número 2 de tot el que succeeix amb la Sra. PITA. Han pres nota perquè el cap de torn regional avisi l’ABP o CD on s'està fent el seguiment per tal que els companys que estiguin fent el servei puguin disposar d'un relleu o de la seguretat que pertoqui.”

RES DE RES, ANS EL CONTRARI, ANEM A PITJOR

Resposta en aquesta reunió: se’ns comenta que tenim raó, que s’ha mirat i que no era correcte la pujada de 1h de romanent. Del tema de compensació per roba de paisà, res de res. El jutjat que porta la causa està tancat en banda a l’hora d’escoltar i estan a l’espera del judici, però a veure si això s’acaba.

 

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: