REUNIÓ SINDICATS CGRO 19/08/2019

Esteu aquí

REUNIÓ SINDICATS CGRO 19/08/2019

COMUNICAT (PDF)

112/2019

 

REUNIÓ SINDICATS CGRO 19/08/2019

 

Ens reunim els sindicats representatius amb la Comissaria General de Recursos Operatius i es tracten, entre altres, aquests punts:

 

APEN:

  • Des del sindicat demanem la suspensió del Q5M que va signar l’exsindicat majoritari i l’administració. Ens diuen que no per diversos motius que a nosaltres no ens convencen gens, els repliquem amb dades reals i ens informen que s’ho tornaran a mirar ja que no eren coneixedors de les dades que els hi hem aportat.
  • Denunciem la manca d’informació que es troben molts agents alhora de fer els trasllats dels i les preses sobre l’estat de salut d’aquests. Ens diuen que fa molts anys que estan lluitant perquè això no passi i que seguiran reunint-se amb qui faci falta. Que s’ha de treballar amb tota la informació possible.
  • S’ha parlat dels vestuaris de Brians, i ens informen que ja s’ha parlat amb justícia i infraestructures, però que de moment veuen la solució molt llunyana. Des de la CGRO recomanen i animen als afectats a fer Notes Informatives. Des del Sindicat també anirem a picar les portes que faci falta per solucionar aquest problema.
  • Denunciem les rates que hi ha a la Sala de monitors del CP antic de Quatre Camins. També informem que som coneixedors que no depèn d’Interior i que ja ens hem posat en contacte amb el Departament de Justícia.

 

BRIMO:

  • Se’ns explica les noves adquisicions que ha fet el Departament de cara a futurs problemes d’Ordre Públic. Entre aquestes destaquen que han fet un rènting amb una empresa que col·loca tanques de seguretat, que ja no seran els agents de BRIMO ni ARRO qui col·loqui les tanques sinó que serà aquesta empresa. També ens informen de la compra d’un parell de xarxes de contenció, uns focus de leds per la dispersió de manifestants, i gas OC, que ja se’n disposa d’algunes unitats però que se n’han comprat bastants més.
  • També ens diuen que han donat les directrius de què totes les furgonetes d’ordre públic es reparin i que el 100% d’aquestes estiguin preparades per fer servir en cas de ser necessari.
  • Serveis La Mina i Front Marítim que fins ara feien BRIMO aviat es deixaran de fer per tenir tots els efectius disponibles.

 

GEI:

  • Demanem a veure què passa amb la tan esperada Killing House. Ens diuen que estan buscant la millor ubicació possible, que entenen que un grup com el GEI necessiten el millor lloc per entrenar, però que de moment res de res.
  • Ens informen que han comprat un simulador de tir nou per entrenar, però amb el hàndicap de què encara no saben on ubicar-lo.

 

 

[LLEGIR MÉS]

 

Categories: 
Newsletter category: