ARRO: SOL·LICITEM UN OFERIMENT PÚBLIC DE PLACES

PDF

229/2021

El proppassat 14-09-2021 es publicava la darrera resolució del concurs ARRO (PPB), publicat al Gener 2020 i resolt finalment 20 mesos després. Afegint a aquesta situació que el darrer concurs de l’especialitat es va convocar al 2014.

Tot i el compromís de la DGP i SGRRHH en publicar un nou concurs cada 2 anys, resulta evident que aquesta dilació temporal, juntament amb les necessitats de personal generades a diferents ARRO, ha provocat que es proveeixen llocs de treball a les diferents destinacions mitjançant comissions de servei.
S’ha generat malestar i inquietuds entre els company/es afectats, per no poder assolir la destinació desitjada, i poder assolir plaça pels sistemes de provisió establerts amb un sistema públic, basat en criteris de mèrit, capacitat i publicitat. En canvi, veure com altres efectius de “fora de l’especialitat” arriben a destins per la “via ràpida”.

Hem sol·licitat un recompte de totes les places que fan falta a TOTES les ARRO per fer un oferiment públic d’aquestes, prioritzant als efectius de dintre de l’especialitat.

Les que quedin disponibles per aquest primer moviment, juntament amb les no cobertes, s’ofereixen llavors a efectius provinents de fora de l’especialitat.

Aquest sistema de provisió TEMPORAL (comissió de servei durada màxima 2 anys), haurà de regularitzar-se en el següent concurs-oposició, oferint totes aquestes destinacions.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

22 de setembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.