DEMANEM TRANSPARÈNCIA I RIGUROSITAT

51/2021

A les portes dels nous concursos aquest 2021, el d’investigació primer i el general després, hem sol·licitat informació rellevant sobre la concessió de felicitacions i medalles. Essent aquest un mèrit present en totes les bases de convocatòries de concursos (també a la resta de cossos policials), hem registrat un escrit a la Subdirectora de Recursos Humans demanant el següent:

– Informació sobre el número total de felicitacions i de totes medalles concedides en els anys policials 2018, 2019 i 2020.

– Informació sobre el número total de felicitacions i de totes medalles concedides; desglossat per categoria, família professional i destinació.

– Informació de sobre el número total de les propostes de felicitació i totes medalles concedides en els anys policials 2018, 2019 i 2020.

– Informació sobre el número total de les propostes de felicitació i de totes medalles concedides; desglossat per categoria, família professional i destinació.

Exigim aquest exercici de transparència per part de l’administració i amb aquestes dades poder oferir una visió global de tot el cos. Així, es podrà respondre les múltiples consultes i qüestions que sovint ens planteja el col·lectiu en les visites a comissaries.

Una de les més recurrents és: “D’on surten totes les medalles que llueixen al pit els comandaments del cos ?”
Amb la finalitat de donar llum, a aquest i molts altres dubtes, USPAC exigeix tota aquesta informació amb la major celeritat possible. Al tractar-se d’un mèrit computable als concursos és essencial la seva informació i publicitat.

En el cas de detectar “un possible biaix en favor de certes elits”, demanem iniciar el tràmit per, si s’escau, millorar/modificar el sistema d’assignació i fent partícips als sindicats en representació dels treballadors.

DIGNIFIQUEM, D’UNA VEGADA, EL DIA DE LES ESQUADRES !!

07 d’abril de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.