I LA JUBILACIÓ ANTICIPADA??

PDF

258/2021

Podem acordar incrementar plantilles i recursos, però la jubilació anticipada continua sense aplicar-se.

Tant uns responsables polítics com els altres, es van “passant la pilota”, mentrestant els moss@s continuem sense tenir la merescuda jubilació anticipada.

Perquè sigui efectiva, el Govern de la Generalitat ha d’incloure als pressupostos, de l’any 2022, la partida destinada a la sobre cotització per la jubilació anticipada del CME, uns 62M€ aproximadament.

El Govern vol que sigui l’Estat qui assumeixi aquest import, i a l’inrevés. La realitat és que si els pressupostos pel 2022 no inclouen aquesta partida pressupostària, la jubilació anticipada no arribarà al 2022.

Resulta curiós que als bombers, pertanyent al mateix Departament d’Interior que el CME, el Govern si que assumeix la sobre cotització que suposa la jubilació anticipada. A les PL’S son els propis ajuntaments qui assumeix l’import. I a la resta de Policies Autonòmiques, són els seus respectius Governs qui ho fa.

Cal recordar que, des de la USPAC, veien la pressa de pèl contínua i les mentides dels nostres polítics, vàrem iniciar una reclamació judicial per desencallar aquesta situació. El Tribunal Suprem va admetre a tràmit la demanda, i haurà de pronunciar-se sobre aquest afer. (Comunicat demanda).

 

LA JUBILACIÓ ANTICIPADA PENDENT DELS PRESSUPOSTOS !

08 de novembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.