MANCA GRANOTES ARRO ANEM DE “MAL EN PITJOR”

PDF

55/2021

El proppassat 03-02-2021, mitjançant escrit amb núm. de registre 9015159633/2021, comunicat 12/2021, vam reclamar a la subdirectora de RRHH mesures urgents que garanteixin la reposició de vestuari a les ARRO, especialment les granotes; (encara esperem resposta).

Vàrem denunciar que hi ha companys/es que tenen les peces d’uniformitat trencades i les seves peticions de reposició no s’han resolt. És més, els hi diuen que ni saben quan arribaran.

Estem a la primavera i anem de cara a l’estiu, estacions caloroses que requereixen a part del canvi d’uniformitat d’hivern a estiu, la reposició i neteja d’aquestes peces de forma més contínua. I com resulta evident, sense roba de recanvi, aquesta neteja no es pot realitzar com un voldria.

El propi deteriorament i desgast de les peces que els efectius d’ARRO no poden reposar afecten a la pròpia imatge corporativa. Per això, recomanem a tots els companys/es afectats/des davant aquesta situació facin les peticions de reposició corresponents i deixin constància amb nota informativa d’aquests fets que considerin rellevants.

Esperem i desitgem que es doni solució a aquesta problemàtica amb la celeritat necessària, per tal d’evitar imatges de companys/es amb peces d’uniformitat trencades o fetes malbé.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

12 d’abril de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.