ACCIÓ SINDICAL

PROU ALS VIOLENTS I PROU ALS MISSATGES COVARDS DELS QUÈ ENS MANEN DES DEL CONFORT D’UN DESPATX

155/2023

Barcelona, Manresa, Molins de Rei… i ahir Salt. El gota a gota que anem denunciant des de fa molt temps d’increment de violència als nostres carrers sumat a la pèrdua del principi d’autoritat, ens està portant a una situació crítica i a un camí sense retorn.

Els nostres caps polítics van de la mà d’un “bonisme” aterridor que portarà conseqüències greus a aquells que hem de protegir com servidors públics, els ciutadans de Catalunya.

Els policies que hem de garantir la pau social, estem sols, reclamant cada dia més eines, més material i més garanties a l’hora de fer la nostra feina, i més suport per part de tots els actors que s’haurien d’implicar també en prioritzar la seguretat pública (tant en l’àmbit policial, polític com judicial). Estem sols!

Lluny de tenir el suport dels nostres caps policials, aquells que haurien de liderar-nos, ens avergonyeix haver d’escoltar manifestacions del nostre comissari en cap, tot manifestant la “recuperació de la normalitat delictiva”, manifestacions realitzades el 6 d’octubre als Matins de TV3. Comissari Sallent, li preguntem amb tot el respecte, sap realment la situació que pateixen dia a dia els mossos i les mosses als carrers fora de les quatre parets que l’envolten diàriament? Dels comandaments que es van reunir l’altre dia, i que en parla a l’entrevista que ha donat, quants d’ells estan realment a peu del carrer per certificar, com ha fet, aquesta “certa normalitat” de la que parla? Ja li responem des de la USPAC, CAP!

Màxim respecte pel treball de tots els policies al carrer, professionals que amb manca d’eines materials i personals, assumeixen amb total professionalitat i molt risc les tasques que li són encomanades com a servidors públics. Cal ser contundent a nivell polític, policial i judicial, calen accions valentes i de manera urgent. PROU amagar la realitat, PROU als atacs indiscriminats i violents a la policia, PROU impunitat i sobretot PROU discursos covards per part d’aquells que haurien de ser els nostres líders i NO HO SÓN.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Catalunya, 8 d’octubre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.