Metropolitana SudREGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPMS 14-06-23

102/2023

Avui, 14 de juny de 2023, s’ha celebrat la reunió entre Caps Regionals, Servei d’Administració i Sindicats de la RPMS. Us informem dels punts més rellevants tractats:

Generals:

Amb l’increment dels funcionaris en pràctiques i les comissions de pla d’estiu la regió ha guanyat un total de 10 efectius. És del tot insuficient. El 40% de les places de cap de torn estan cobertes amb personal de rang inferior al que li pertocaria.

Es demana revisió de les càrregues de treball i de la RLT a les diferents ABP i CD de la regió. Esplugues, El Prat, Sant Feliu, Vilafranca… En estat crític

Es van peticionar i s’han concedit 496 hores extres per cobrir el dispositiu de la revetlla de Sant Joan que es repartiran entre USC , ARRO i SALA.

 

ASA:

Els metacrilats de “seguretat” del servei porta està pendent d’estudi per canviar-los per un vidre de seguretat.

El conveni de cessió de la nau A de la zona aeroportuària perquè sigui una nova instal·lació de mossos està molt avançat, però encara està pendent de firma. Un cop lliurada s’haurà de fer una sèrie de condicionaments (instal·lació de videovigilància, plantejament aparcaments…). Els primers a anar serà ARRO.

 

El Prat:

Després de l’atac sofert, s’ha realitzat un estudi que contempla canvis estructurals , tant interiors com exteriors, i reforç i dels sistemes d’il·luminació. També s’augmentaran els equips de protecció.

 

Gavà:

Es repeteixen neteges d’embornals i aquesta setmana s’actuarà amb productes químics i aigua calenta per matar les larves i acabar amb el problema de les mosques.

 

Hospitalet:

Es tancarà el camí de terra que passa pel darrere de la comissaria per intentar acabar amb el problema de les rodes punxades.

Es canviarà la barrera de sortida de vehicles per una tanca.

Està previst el canvi de climatització per l’agost. Informen que, si hi ha incidència, fins que se solucioni a la regió hi ha pingüins.

 

Sant Boi:

S’està fent el canvi de les càmeres de seguretat i els treballs finalitzen en 6 setmanes. Està previst que es canviïn totes les càmeres de les comissaries de la RPMS aquest any.

 

Sant Feliu:

L’habitacle del servei porta i la seva orientació dificulten el normal funcionament d’aquest punt de seguretat. Està pensat de canviar, però fins el 2024 no sortirà la licitació.

 

Sitges:

Es comenta el problema d’espai dels vestuaris i ens informen que miraran de reordenar l’assignació d’armariets perquè la gent no estigui tan junta a l’hora de canviar-se.

 

Vilafranca:

Ningú els ha informat de les goteres, ho han revisat i el tècnic diu que és condensació i no filtracions de la pluja.

 

Us recordem que no espereu a les reunions regionals per fer-nos arribar les vostres queixes, davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/da o enviar-nos un correu a rpms@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

14 de juny de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.