RESUM REUNIÓ COPSA 30-09-2022

PDF

240/2022

Divendres, 30 de setembre, es va reunir telemàticament el Comitè Permanent per a la Segona Activitat. En ell ens van presentar les següents dades:

Places de TSNP. Ara mateix queden unes 28 places vacants de TSNP. En tràmit de modificació de la RLT hi ha 6 i resten 22 més en assignació. Recordar que només ofereixen places a Sabadell i Barcelona. Hi ha algun cas concret on se substitueixen les baixes de llarga durada d’alguns TSNP per nous Tècnics que estan en tramitació.

Segona activitat. Per estadística, hi ha 620 persones que estan en edat de sol·licitar el passi a segona activitat, i no ho han demanat. Entenem que, com en alguns destins, aquestes places no tenen massa variació amb la tasca que realitzen actualment, els companys prefereixen continuar en activitat normal.

Complement de productivitat (bufanda). Els companys que estan en segona activitat i els TSNP tenen dret a cobrar aquest complement.

Catàleg de places de segona activitat. Des de l’Àrea Tècnica es continua treballant en el catàleg per tal d’assolir l’objectiu de 3600 places d’aquí a 7 anys.

Vigilància de la salut. No es presenta a la reunió cap representant d’aquesta unitat, donat que l’única persona que hi havia, ha dimitit. Recordem que en aquest servei hi hauria d’haver 5 facultatius mèdics. Això comportarà retards en les valoracions de passi a segona activitat per raons mèdiques, entre d’altres.

L’Administració convocarà una COPSA extraordinària abans de final d’aquest any per tal de dur a terme un monogràfic sobre concepte d’operativitat i no operativitat, terme molt important per tal d’aplicar les funcions de segona activitat, i que no està gens clar a hores d’ara.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 04 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.