REUNIÓ COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 12-09-22 REUNIÓ DE COSTELLADA 2.0

221/2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022 ens vam reunir les organitzacions sindicals amb els caps de la CGINF, on s’han tractat com a més importants, els següents punts inclosos a l’ordre del dia, punts aportats per la USPAC:

Canvi model de vehicles. Demanem canvi de vehicles entre unitats, i renovació del parc mòbil pendent de fa 8 anys, ja hem peticionat reiteradament aquesta necessitat. Està prevista la licitació pel primer semestre de l’any 2023 (uns 600 vehicles per a tot el territori).

Equipament de motorista. Tornem a reclamar equipament de motorista i casc, la resposta, la mateixa de sempre que s’ha de reclamar a la subcomissió de materials (la qual cosa ja fem sense cap solució!)Armes curtes. Armes curtes compactes per a tota la CGINF, reclamació contínua per part dels companys, que faciliti la feina policial. Ens diuen que s’ha de reclamar a la subcomissió de materials i que s’està fent un estudi per a veure quina seria l’arma més adequada per a l’especialitat.

En data 2 de juny vam registrar escrit adreçat al Director General de la Policia demanant un canvi d’arma reglamentària a les unitats que realitzen servei no uniformat, la resposta és que NO està previst de moment la seva adquisició i que actualment només s’adquireixen per a efectius adscrits a unitats amb especialitat com el Grup Especial d’Intervenció, alguns efectius de la Unitat de Seguiments i Vigilàncies i… de la Divisió d’Afers Interns!!! (gran tasca operativa la d’aquesta unitat que requereix l’ús d’aquest tipus d’arma, perplexos ens quedem!!)

Aparells de comunicacions o equips de ràdio antics i manca d’equips de comunicació, els companys s’han de comprar el material per poder treballar amb seguretat. De nou ens traslladen a la subcomissió de materials que també passarà la pilota a qui correspongui… Cap solució!

Manca d’efectius. No tenen previst fer una ampliació de les places.

Pagament compensació roba paisà. Pendent de la signatura d’intervenció perquè es pugui ordenar el seu pagament.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 13 de setembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.