TAULA DE NEGOCIACIÖ

NEGOCIACIONS: PROU INTERFERÈNCIES

 

La unió en bloc de la majoria dels consellers del Consell de la Policia, USPAC, SEGCAT, CAT, SEI i SPC (també inicialment SME) vàrem enfocar la negociació per millorar les condicions laborals al CME amb un llistat ampli que superava amb escreix la proposta de tres únics punts.

L’Administració ha donat llum verda a poder tractar-los, cosa que sembla no haver agradat als que van presentar una proposta de mínims.

Hem estat respectuosos en l’estratègia i l’enfocament de la negociació per part del SAP i la seva plataforma satèl·lit. Fins i tot, quan es va produir el cop de timó protagonitzat per l’SME, entès posteriorment amb l’anunci de la seva integració a la FEPOL, i hem mantingut silenci. Cadascú és lliure de prendre les seves decisions.

Altres no han parat de criticar, mentir, i fins i tot insultar, intentant pressionar perquè modifiquem la nostra proposta de màxims a una de mínims.

Considerem que en aquesta taula de negociació, cal incorporar, tractar i millorar les demandes històriques del col·lectiu que ens heu traslladat en moltes ocasions.

Avui dia no hi ha cap símptoma que les negociacions estiguin aturades, ni cap canvi de posicionament de la DGP a no voler tractar els temes que vàrem proposar i van ser acceptats per a ser objecte de negociació. En el moment que això passi (no abans), serem els primers a dir-ho i actuarem en conseqüència.

El nostre objectiu, lluny de baralles i acusacions estèrils entre organitzacions i adlàters que no porten enlloc, és el d’aconseguir el millor i més ampli acord possible pel CME. Considerem que és la nostra obligació.

Tenim la feina feta, hem treballat tots i cadascun dels punts a negociar, els tenim desenvolupats, consensuats i els defensarem units.

REPETIM: NO HI HA CAP SÍMPTOMA QUE LES NEGOCIACIONS ESTIGUIN ATURADES. Esperem ser convocats com més aviat millor, una vegada la DGP finalitzi les gestions amb Economia i la CDRP. Si algú creu que en dos dies o dues setmanes es poden aconseguir les millores econòmiques que representen les nostres demandes, s’equivoca.

Nosaltres preferim no participar en cap campanya electoral, ens centrem en la negociació per millorar les condicions laborals i econòmiques dels nostres companys/es, i reservem les mobilitzacions per si s’encallen les negociacions.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.