ACCIÓ SINDICAL

CONTINUEN LES INJUSTÍCIES DELS OFERIMENTS

116/2024

La Instrucció 6/2022, de 26 de juliol, sobre la provisió temporal de llocs de treball del cos de Mossos d’Esquadra, se’ns va vendre com una garantia a l’hora de publicar els diferents oferiments de llocs de treball al Cos de Mossos d’Esquadra.

USPAC és l’únic sindicat que s’ha posicionat en contra d’aquesta instrucció perquè no garantia els principis que han de regir les provisions de llocs de treball; mèrit, capacitat i antiguitat.

Avui dia ens trobem que ja s’està planificant, sense tenir dates precises, un oferiment a l’especialitat. Oferiment que, com sempre, no tindrà en compte la classificació de l’oposició encara en marxa, ni els companys que ja tenen plaça a l’especialitat. És el sistema per tenir sempre agents en provisional quan haurien de ser definitives. Els companys dediquen temps i sacrificis per preparar oposicions i aquestes s’han de regular amb les mateixes oportunitats per a tots.

NO volem més oferiments a dit i per això hem adreçat un escrit al Director General de la Policia, sol·licitant:

Que totes les places es cobreixin de forma definitiva mitjançant concurs oposició.

Que deixi sense efecte la instrucció 6/2022 de provisió temporal de llocs de treball quant al manteniment i promoció de la temporalitat dins el cos.

 

USPAC, EL SINDICAT DELS MOSSOS

Barcelona, 3 d’octubre de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.