TORNA A CANVIAR EL “PLA ORIS” PER LES PERSONES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

Download Now

41/2020

Arran de les diverses demandes cautelars guanyades per USPAC arreu del territori, Brauli Duart aparta a la Subdirectora de Recursos Humans Esperança Cartiel de la gestió d’aquesta problemàtica; el Director General de la Policia Pere Ferrer es renta les mans com Poncio Pilatos; i traspassa la responsabilitat a la Direcció de Serveis, i en concret al Subdirector General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral Fermí Vendrell.
Qualsevol membre del cos de mossos d’esquadra que es trobi dins del col·lectiu de persones vulnerables (problemes cardiovasculars, diabetis, hipertensos, problemes respiratoris, càncer, immunodepressors, o dones embarassades i lactants) hauran de remetre un correu a consultasalut.bcn.interior@gencat.cat.
La Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral decidirà si exposa al SARS-CoV-2 als mossos en situació d’especial vulnerabilitat i risc greu per la seva vida. Curiosament, és el mateix organisme que ha donat permís automàtic per deure inexcusable als membres cos de bombers de la Generalitat que es trobin en la mateixa situació. Ara bé, als mossos se’ls nega aquest dret i ja s’ha refusat el 75% de les sol·licituds de companys amb malalties coronàries, respiratòries o immunodepressores. Ens tornen a maltractar, i ara no amb les condicions laborals, sinó jugant amb la nostra vida. El tàndem Ferrer-Duart i els seus lacais han perdut el nord definitivament.

USPAC torna a demanar que es concedeixi un PERMÍS PER DEURE INEXCUSABLE a tots els companys/es majors de 60 anys o amb malalties immunodepressores, cardiovasculars, respiratòries cròniques, o amb hipertensió, diabetis, càncer, embarassades i en període de lactància.

Barcelona, 30 de març de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.