EL SENSE SENTIT DE LA DAI: OBLIGA ALS MOSSOS A DESPLAÇAR-SE ENTRE PROVÍNCIES EN DIFERENTS FASES PER UNA DECLARACIÓ

Download Now

89/2020

Com diu el Conseller Miquel Buch, l’autoritat competent del Gobierno de España ha establert la prohibició de desplaçament de persones entre diferents regions sanitàries.

Els motius són obvis i coneguts per tots ciutadà de bé, excepte pel cap de l’Àrea Disciplinària de la DAI Josep Graells que ha decidit saltar aquesta prohibició.

Està obligant als companys que han d’assistir a la DAI, bé com investigats o testimonis, a desplaçar-se entre regions sanitàries diferents (Tarragonès, Ponent o Girona) per rebre’ls declaració a Barcelona.

Al mateix edifici de les Corts on els facultatius continuen fent teletreball per risc de contagi a la Covid-19, s’imposa als companys a què entrin en habitacles de 3 per 2 metres, amb l’instructor, el secretari de les diligències, advocat…

Mentre les declaracions o vistes judicials es fan mitjançant el programa Webex per evitar el desplaçament de detinguts o advocats a les seus judicials, la Direcció General de la Policia va per lliure i obligar a trencar les normes sanitàries que el mateix President Quim Torra exigeix.

Han perdut el Nord, el Sud i tota la resta de punts cardinals. La DAI es creu tan omnipotent que decideix qui, com i quan pot saltar-se les normes sanitàries que prohibeixen el desplaçament entre regions sanitàries, i que a més estan en diferents fases posant en risc la salut dels companys i de la ciutadania.

Els mossos, que hem de garantir el compliment de la Llei, som els primers que ens la saltem. Amb quina autoritat podem explicar o sancionar a un ciutadà que es desplaça indegudament quan som nosaltres els primers a fer-ho?

Exigim que el Director General de la Policia Pere Ferrer doni les instruccions necessàries a la DAI perquè es garanteixi el compliment de les normes sanitàries que TOTS, i els mossos els primers, HEM DE DONAR COMPLIMENT.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.