MANCA DE LIDERATGE

Download Now

90/2020

És un mal endèmic del nostre cos des de fa molt temps, no tenim al capdavant la figura d’una persona que s’hagi guanyat el respecte de tots els seus policies, que hagi “trepitjat carrer més del 80% de la seva carrera” que parli amb coneixement de causa fruit de l’experiència i no de gràfics, que hagi gestionat crisis reals defensant les veritables necessitats dels moss@s i no les de l’Administració.
I aquestes persones existeixen, però en aquest joc de cadires malauradament els criteris anteriors resten en la carrera al lideratge.
Aquest Departament i la seva banda, valora en l’elecció del líder la manca d’empatia vers el col·lectiu, el servilisme i la demostració palmària de viure en una realitat paral·lela a la resta dels seus agents, és a dir polítics amb uniforme.
Fruit d’aquestes decisions polítiques el cos es troba en una espiral de desafecció continua amb qui ens lidera i ens “defensa” i veu atònit declaracions com les d’aquesta setmana on un Comissari en Cap titlla d’un cert “biaix racista” la tasca diària dels seus agents a peu de carrer.
Les seves afirmacions són perilloses i generen desconcert en una policia com la nostra que ha demostrat en innumerables ocasions la seva lluita incansable per acabar totes les discriminacions ja siguin per raó de gènere, origen ètnic, país de procedència, discapacitat, orientació sexual o ideològica.
No podem dir el mateix de vostès que han deixat impunes conductes discriminatòries envers companyes pel fet de ser mares, per les quals han estat condemnats judicialment.
El nostre cos, disposa dels mecanismes necessaris per detectar i sancionar les conductes que no s’ajusten a dret, i des de la nostra organització fa més de 5 anys que sol·licitem la dotació personal de càmeres de vídeo per enregistrar totes les actuacions dels mossos.
Per la pròxima elecció, a qui li pertoqui els facilitem qualitats per escollir a un veritable líder per aquest cos i que entenem que no poden faltar, com són el carisma, la intel·ligència emocional (conèixer la realitat del seu col·lectiu), pensament estratègic (visió de futur), coneixement i experiència, inspirar compromís i confiança a tots els que dirigeix, tenir una bona comunicació (saber escoltar les crítiques, noves idees, comentaris …).

SI NO HO TENEN CLAR ESTEM DIPOSSATS A AJUDAR-LOS, NOSALTRES SI QUE ESCOLTEM ALS MOS@S!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.