ACCIÓ SINDICAL

NO PRIORITZAR LA SALA 112 DE REUS ÉS NO PRIORITZAR LA SEGURETAT PÚBLICA

269/2022

Cansats de denúncies i escrits que sembla que ningú té en compte, cansats de convocar concentracions que acaben en res, cansats de reunions venent fum i cansats de paraules que no acaben en fets.

Cansats que un Departament d’Interior i els seus responsables, tant polítics com policials, ens prenguin el pèl i sobretot cansats que es jugui amb la seguretat ciutadana i pública.

Fa anys que denunciem la mala gestió feta amb el model actual de centralització de Sales, ho hem traslladat reiteradament, a la Subdirecció General de Recursos Humans, a la Direcció General de la Policia, al Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena, a la Prefectura (anterior i actual), i ningú atén les peticions amb FETS.

Vam sortir el 18 de juliol de 2022, amb una “venuda de fum” pel que fa a una revisió del model actual de les Sales, que desconeixem en quin estat es troba (tot i que ho hem demanat), amb un compromís de solucionar la manca d’efectius, i ens trobem que des de llavors estem pitjor que mai. Finalitzat el “parxe” de les hores extres, actualment els torns de treball es cobreixen amb una vintena d’operadors molts dies (avui en torn dia 21), operadors que porten sols una única regió policial, incompliments als descansos i denegacions constants de permisos. Massa professionals són els treballadors de la Sala, perquè la situació és inassumible!!

El Departament d’Interior està posant en clar risc la seguretat i la salut dels agents, a la Sala i al carrer, i en conseqüència posant en risc a tota la ciutadania a Catalunya.

Hem sol·licitat una reunió urgent amb els responsables tant polítics com policials aquesta mateixa setmana a l’edifici 112, per una solució immediata, a no ser que estiguin massa ocupats amb altres temes no prioritaris pels moss@s i d’altres baralles que poc ens interessen a nosaltres ni als ciutadans.

AMB LA SEGURETAT PÚBLICA NO S’HI JUGA!!

 

Reus, 6 de novembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.