ACCIÓ SINDICAL

EL SAP-FEPOL DEIXA TIRATS ALS COMPANYS DE LA SALA 112 REUS

270/2022

Fa uns dies, després de parlar amb l’administració i tenir preparada una reunió el Departament per aquest divendres, el sindicat minoritari a Tarragona SAP-FEPOL, va promoure una vaga (“grip blava”) per aquest dijous. Tot i saber que està prohibit convocar una vaga a mossos, han posat irresponsablement al punt de mira a tots els companys de la Sala 112 de Reus.

En el dia d’avui, han deixat tirats a tots els companys i no s’ha presentat cap delegat. Mentre, els caps han estat puntuals a l’entrada per vigilar el servei, l’absentisme laboral avui ha estat més residual que mai perquè estava anunciada “a bombo y platillo” una vaga il·legal que ells no han fet.

D’altra banda, companys que no es trobaven bé avui i que no estaven en condicions de treballar, han hagut d’anar per no jugar-se una denúncia de la DAI. L’efecte que han aconseguit com hem comprovat, després de la visita realitzada pels delegats de la USPAC en torn matí i tarda, és totalment el contrari: tots els agents al servei, encara que no estiguessin en condicions de treballar, per evitar una persecució de la DAI.

El més greu, que el sindicat minoritari SAP-FEPOL coneixia que això passaria quan va promoure una vaga encoberta i il·legal. Sabia que els operadors de Sala avui estarien mirats amb lupa, com així ha estat. Pel seu minut de glòria per vendre demà una millora “gràcies a ells”, han posat en risc el treball i la salut dels operadors de la Sala 112 de Reus.

Demà tenim la reunió que vam demanar el diumenge amb el Departament. Esperem que aquesta mala fe del sindicat de l’administració, no impedeixi al Director General de la Policia, que demà informi sobre l’apertura d’alguna sala tancada i/o que es dimensionarà com pertoca les Sales amb més efectius, entre d’altres millores que reclamem fa anys.

Us tindrem informats.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Reus, 10 de novembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.