ACCIÓ SINDICAL

LA NO REUNIÓ AMB DGP: UN “PARXE” MÉS A LA SALA 112 DE REUS

271/2022

Avui estàvem convocats a una reunió amb el Director General de la Policia, a petició de diversos sindicats (tot i que algun vulgui adjudicar-se la “fita aconseguida”, tot sabent que avui precisament ni fita ni RES).

En primer lloc, ens ha sobtat molt l’absència del mateix Director General i cap membre de Prefectura ha estat present, hi eren únicament els caps de la Sala de Reus, el Cap de la Sala Central, el Cap de la Tècnica i la Subdirectora General de Recursos Humans. Aquesta és la rellevància que li donen.

No se’ns ha traslladat ni avançat cap informació sobre la revisió del model de les sales que es van comprometre a revisar abans de final d’any, únicament ens han informat que hi estan treballant i que quan tinguin un informe avançat el traslladaran a les organitzacions sindicals. Els hem recordat que tenen sobre la taula, des del 27 de juliol, la proposta de la USPAC.

Davant d’informacions publicades per algun mitjà sobre reobrir Sales o “rumorologia” de canvis d’horaris, no ens poden dir res al respecte i els sorprèn aquesta informació.

Ens han traslladat números que ja sabíem i ens han confirmat també el que ja sabem: que la Sala de Reus segueix tensada, que els efectius estan molt per sota dels que haurien de ser i que els incidents han pujat un 20%.

Aquesta foto fa que els companys i companyes no hagin gaudit de cap permís per assumptes personals durant l’estiu i que s’incompleixi sistemàticament la normativa pel que fa als descansos laborals. I és que dels 32 operadors per torn de treball a què es van comprometre aquest estiu, ens informen que només han estat per sobre de 28 operadors un 54% del temps. LAMENTABLE.

A l’espera que ens traslladin com acaba el model de revisió de les Sales, l’única solució que ens donen a curt termini per la Sala 112 de Reus és que el 22 de novembre incorporaran 16 operadors més (11 dels quals repescaran dels descartats en l’últim oferiment i 5 seran de la 28a promoció), doncs això UN NOU “PARXE”.

No sortim amb res més. Durant les visites que fem setmanalment us explicarem àmpliament tot el que s’ha tractat, però el resum és que sortim amb un nou “parxe” que no contenta a ningú i molts menys a vosaltres, que en sou els afectats i que patiu les pèssimes condicions laborals d’aquest destí.

 

Barcelona, 11 de novembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.