ACCIÓ SINDICALTerres de l’Ebre

L’AMETLLA DE MAR, SENSE REFORÇ I OBLIDADA DE NOU, UNA VERGONYA!

248/2021

Un cop més, i malauradament ja no ens sorprèn, L’Ametlla de Mar no es té en compte per cobrir amb agents de pràctiques la manca d’efectius que hi ha al territori. En aquesta última promoció que ha sortit, es va decidir cobrir sobretot territori, i de fet així s’ha fet però ens trobem que dins la Regió Policial de Terres de l’Ebre s’han oblidat, un cop més, de l’Ametlla de Mar. Un destí que hem denunciat en nombroses ocasions no es té en compte quan es reforça amb agents en període d’estiu, i ara veiem que tampoc.

Dins la RPTE s’ha reforçat amb 14 efectius Tortosa, 13 Amposta, 7 Gandesa i 11 Mora d’Ebre, però ens trobem que dels 45 efectius destinats a aquesta Regió, cap ve a reforçar la comissaria de l’Ametlla de Mar. Recordem que la manca d’efectius a aquest destí és important i que aquestes decisions afecten directament a la ciutadania, i amb una policia local que també ha denunciat i publicat reiteradament les seves mancances.

Creiem, un cop més, que no tenir en compte les característiques concretes del territori, obviant les necessitats tant de la població de la zona com de les condicions laborals i de seguretat dels propis agents, és un gran error. La manca d’efectius no tan sols afecta a la seguretat pública sinó que a més també ho fa a l’hora de concedir permisos als efectius i, per tant, va en contra de la conciliació familiar i laboral.

Per tot l’exposat, hem registrat un escrit adreçat a la Subdirecció General de Recursos Humans, sol·licitant:

• Que es reverteixi l’error al no reforçar aquest destí. Es faci un oferiment per poder cobrir-lo degudament i fins al proper concurs general, on s’hauria d’oferir prou places per garantir la cobertura del territori, que ara mateix NO s’està garantint.

Instem als alcaldes i responsables polítics de la zona, que insisteixin en prioritzar la seguretat pública al seu territori, i defensin l’augment d’efectius a les Terres de l’Ebre!!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

L’Ametlla de Mar, 15 d’octubre de 2021

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.