SEGUIM DENUNCIANT MANCA EQUIPAMENT A MOSSOS

6/2020

Un cop més plou sobre mullat a casa nostra, i mai millor dit.

Després de l´incident a Tarragona amb l´explosió a IQOXE, on vam denunciar a Inspecció de Treball la manca d´equipament i de formació que patim els mossos en el nostre dia a dia, les inclemències meteorològiques d´aquests últims dies han tret a la llum de nou les vergonyes d´un Departament d´Interior que ni està ni se l´espera.

Les condicions de treball a les quals s´han vist sotmesos els mossos i mosses aquests últims dies deixa palès un cop més la manca de voluntat dels nostres caps polítics de vetllar per la seguretat dels seus treballadors.

No és el primer cop que denunciem aquestes condicions pèssimes de treball, ja sigui per manca de roba tèrmica, de pluja, EPI per no dir l´estat dels vehicles amb els que s´ha de treballar (furgonetes ARRO que els entra aigua, manca de 4×4 en zones on és necessari el seu ús i un llarg etc…que hem denunciat infinitat de cops)

Interior torna a PASSAR DELS MOSS@S demostrant que els importa ben poc com treballa una de les institucions més valorades per la ciutadania i que ha demostrat amb escreix la seva professionalitat en els moments més crítics.

USPAC ha exigit en diferents ocasions els últims anys l’adquisició de roba amb relació als diferents plans d´emergència, ja sigui INUNCAT, NEUCAT, PLASEQTA…

Potser els que estudien i valoren les adquisicions d´aquest material, haurien de passar del confort del seu despatx a realitzar servei uns dies a peu de carrer amb les pèssimes condicions que ho fan els mossos i així tindrien millor criteri en les seves decisions.

Per tot això, des d’USPAC exigim de manera URGENT:

– Material de dotació individual per a cada agent que realitzi tasques diàries al carrer relacionada amb els diferents Plans d’Emergències meteorològiques de la Generalitat, sense excuses i de manera immediata.

– Informe de la Divisió Tècnica de Planificació de la Seguretat on constin tots els materials necessaris per fer front als diferents Plans d’Emergències meteorològiques.

– Que es tingui en compte l´opinió dels Delegats de Riscos i Salut Laboral dels sindicats tot i convocant d´urgència la Subcomissió de Materials i Equipament.

USPAC NO TOLERARÀ QUE ES POSI EN RISC LA SEGURETAT DE CAP COMPANY

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.