PRIMERA CONDEMNA PER LES AGRESSIONS A MOSSOS A LA FLORIDA DE L’H

PDF

3/2020

El Jutjat de Menors núm. 4 de Barcelona ha conegut del procediment penal contra el menor que va participar en els aldarulls al barri de La Florida d’Hospitalet de Llobregat el 2017, i on novament l’única acusació personada en la causa en defensa dels mossos ha estat el sindicat USPAC.

Els fets es remunten al 17 de febrer de 2017, quan va ser requerida la presència policial per una discussió que s’estava produint per alguns individus a les 05:00 hores de la matinada. Quan va arribar el primer vehicle policial, dos d’ells van emprendre contra els companys, i en procedir a la seva reducció varen aparèixer multitud de familiars amb la intenció d’impedir l’actuació policial.

En aquell moment els companys van ser agredits per desenes de persones i el menor acusat va prendre la defensa a un d’ells esgrimint-la en to amenaçant contra la resta.

El Jutjat de Menors ha considerat que aquesta actuació “constituye un delito de atentado ya que hay acometimiento a agente de la autoridad en ejercicio de sus funciones” i se’l condemna com a responsable d’un delicte d’atemptat a la mesura d’1 any de llibertat vigilada.

L’acció civil l’exercim davant el Jutjat d’Instrucció núm. 5 de l’Hospitalet de Llobregat contra els 6 adults processats per atemptat i lesions a qui demanem fins a 9 anys de presó.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.