ACCIÓ SINDICAL

SOL.LICITEM QUE ELS AGENTS PUGUIN FER CANVIS DE VACANCES EN LES ZONES CONFINADES

106/2020

Ahir 15 de juliol, vam sol·licitar a la Subdirectora de Recursos Humans que com a mesura excepcional s’autoritzés els canvis de vacances voluntaris a petició dels agents amb domicili a les poblacions confinades i a les futures que puguin venir.

És una mesura que ja es va dur a terme durant l’estat d’alarma.

Les vacances dels agents aquest any 2020 són més que necessàries, alhora que merescudes. Per aquest motiu hauria de ser una prioritat assegurar que els agents tinguin el seu temps de descans i també que aquest sigui en les millors condicions, ja que es preveu una tardor i hivern més que complicats.

A més a més, amb aquesta mesura es recuperaran efectius en les zones més “castigades” i els agents tindran una altra oportunitat per gaudir d’unes vacances amb una mínima qualitat donada la realitat actual.

I si la Prefectura en comptes de gestionar aquest confinament amb desplaçaments de milers de km de companys d’arreu del territori, facilités l’opció de que aquests “confinats” amb altres destins, i sempre amb caràcter voluntari tinguessin l’ opció d’iniciar servei en el mateix punt on arribaran fins tres hores més tard, un cop surten del seu domicili… potser tindrien molts voluntaris i menys queixes…

Exemple pràctic: Agents destinats a Mora d’Ebre, prop del 80% dels agents són de la zona de Lleida. Iniciarien servei al mateix dispositiu i evitaríem desplaçaments tant particulars com laborals… tenim molts més exemples actuals i nous que vindran segurament.

EMPATIA I SENY AMB ELS MOSS@S, NO SOM NÚMEROS!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.