ÚNIC SINDICAT QUE HA INDEMNITZAT PER LESIONS EN ACTE DE SERVEI

PDF

2/2020

Des d’USPAC podem dir que tots els procediments judicials finalitzats en reclamació per lesions patides en acte de servei han estat satisfactoris pels nostres afiliats.

No únicament han percebut l’import reclamat, sinó que hem aconseguit pels afiliats els interessos des del dia en què es va patir l’accident. Fins i tot indemnitzacions reconegudes als any 2008 i 2009, molt abans del naixement del nostre sindicat, han estat satisfetes a càrrec de la Generalitat i suma una quantitat de més de 150.000 euros. Aquesta quantitat es veurà incrementada tan bon punt vagin finalitzant molts altres procediments que estan en curs.

Si bé altres companys malauradament veuen refusades les seves sol·licituds, els nostres serveis jurídics continuen guanyant Sentències, essent la darrera de setembre de 2019. Per aquest motiu, també els companys que s’afiliïn a USPAC podran gaudir d’aquest servei. Els contraris no són la resta de sindicats, sinó la mesquinesa d’una administració que vetlla per fer el més mal possible al nostre col·lectiu.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.