ACCIÓ SINDICAL

SILENCI DE PREFECTURA PEL QUE FA A LA SITUACIÓ DE LES SALES

127/2023

Des de la USPAC fa molt temps que demanem un correcte dimensionament pel que fa a les Sales d’arreu del territori, es va sol·licitar reunions amb el SCC, per tal d’abordar les problemàtiques concretes d’aquests destins. Lluny d’aclarir, aquestes reunions s’han convertit, en una espècie de posada en escena on poc es resol i on les peticions de les organitzacions sindicals cauen en sac buit.

La informació que sempre demanem ens arriba via reenviaments massius de whatsaps o via filtracions en algunes reunions, o fins i tot en mode de “rumorologia” que acaba creant inseguretat i angoixa entre els efectius afectats…

L’opacitat en els últims oferiments i els canvis obligats últims tampoc ajuden a estabilitzar una situació que ja de per si és complicada. Els efectius que treballen a les Sales van assumint les càrregues de feina, molt per sobre del que hauria de ser, amb total professionalitat, però ni els oferiments ni les hores extres que es destinen són la solució definitiva, ni molt menys! La manca de caporals i comandaments també és un problema que sembla no s’ha resolt i no fa més que empitjorar.

Hem demanat des de l’inici del període d’estiu (5 de juliol i 21 de juliol) a Prefectura, DGP i SGRH una reunió al mateix edifici 112 de Reus, perquè ens aclareixin tant a les organitzacions sindicals representatives com als efectius afectats les diferents informacions que ens arriben per canals no oficials, la resposta de moment és el silenci!

Ens han convocat a una nova reunió ordinària amb la SCC pel 3 d’octubre, demanem de nou, una reunió amb els responsables de les Sales, Prefectura, Director General i Subdirecció per tal d’atendre les peticions dels representants legítims dels treballadors i treballadores i sol·licitem informació al respecte, i transparència pel que fa a la gestió de les Sales i la suposada “revisió de model” que es va iniciar ara ja fa un any, i del que es van comprometre a passar-nos conclusions abans de finalitzar el 2022.

Som a l’agost de 2023 i continuem amb el SILENCI per resposta. Exigim RESPOSTES!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

8 d’agost de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.