TAULA DE NEGOCIACIÖ

“PATALETES” DE LA FEPOL (I), ARA LA CONCILIACIÓ ÉS GRÀCIES A ELLS I A LES LLEIS… EN FI…

 

Un cop més, des de la seva campanya DES-informativa que va iniciar des de la signatura del primer Acord parcial d’aquest 2023, la família FEPOL-UGT continua mentint al col·lectiu i atacant un acord, que està molt lluny (per millor) de qualsevol dels signats en els últims 15 anys pel sindicat groc i de classe que sempre ha estat. D’aquí l’inici de la seva pataleta...

En l’últim comunicat que signen, “analitzen les mesures de conciliació” i diuen que aquestes ja estaven reconegudes per la pròpia llei… Si és així, perquè no s’havien implementat abans? El Pla d’Igualtat signat per la majoria d’organitzacions sindicals el 21 de gener de 2022 contemplava certes mesures que encara no s’estaven gaudint, i ara si seran d’aplicació, gràcies a l’Acord.

També l’Acord contempla l’aplicació directa d’aquelles millores en conciliació que tindran la resta de funcionaris de la Generalitat, molt lluny del que passava fins ara, que NO eren d’aplicació directa al CME. Si tan fàcil era aquest punt, perquè la família FEPOL, en anys que van ser majoritaris, no van poder negociar ni aplicar aquest punt? Eren punts que els utilitzaven com a moneda de canvi per històries seves??

Continuen mentint quan diuen que no s’ha parlat de la reducció horària, per aquest bloc, punt que continua en negociació i pendent. Cal recordar que l’Administració ens va passar una proposta que NO vam acceptar per INSUFICIENT (20 hores de reducció pel proper any policial i 20 hores menys quan el CME assoleixi 19000 efectius). Continuem reclamant les 40 hores menys de jornada anual laboral, com tenen altres col·lectius i que les hores de formació obligatòries pel pla de carrera siguin a càrrec també de la jornada laboral.

També està obert el grup de treball d’horaris i conciliació on treballarem per millorar les condicions laborals de mossos i mosses i per assolir una conciliació real per tots i totes. Ara recorden que existeix l’horari especial específic del que tantes vegades ens hem oposat i que tampoc MAI han fet res per minvar els efectes del pitjor horari del Cos?

Quin interès tenen en mentir al col·lectiu? Les PATALETES de la FEPOL preveiem que donaran per fer un llibre!! No menystingueu la intel·ligència del col·lectiu, més tard o més aviat us passarà factura…

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 08-082023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.