TAULA DE NEGOCIACIÖ

EL PRIMER ACORD PARCIAL SIGNAT AL JULIOL ÉS APROVAT PEL GOVERN I ENTRA EN VIGOR

 

Ahir a última hora de la tarda ens van comunicar que el Govern havia ratificat l’acord entre el Departament d’Interior i les organitzacions majoritàries representatives al CME.

Tal com us havíem avançat l’últim pas per a l’entrada en vigor de l’acord era l’aprovació del mateix per part del Govern i així ha estat. (Nota de premsa )

Tots els Moss@s som conscients dels continus rumors falsos i mentides que la part que NO vol que se signi cap acord i que s’ha quedat enrere, ha fet córrer aquest estiu i continua fent córrer avui dia, però res més lluny de la realitat, que tot el que hem anat anunciant ha anat succeint, sense trampes ni enganys. Tot i que no els agradi, les primeres millores ja són d’aplicació, i aviat començarem amb els punts que falten per

tractar.

La Subdirecció General de Recursos Humans ha contactat amb totes les organitzacions sindicals representatives al CME i ha informat que durant el dia d’avui es publicarà una nota a la intranet per comunicar com serà l’entrada en vigor de l’acord.

Aquesta nota informativa sobre l’acord explicarà com demanar els nous permisos i com es gestionarà la part econòmica, ja que tot i faltar l’actualització d’algun programa informàtic, s’anirà computant totes les noves retribucions i es pagaran amb efectes retroactius.

De tota manera, us anirem informant de les publicacions relacionades amb les peticions dels nous permisos i els cobraments dels nous complements. A través dels nostres delegats podreu canalitzar aquells dubtes que tingueu.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya 27/09/2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.