RESUMS REUNIONS

RESUM CONSELL DE LA POLICIA 29-09-23 (I)

149/2023

  • En el primer punt, aprovació de l’acta de la sessió anterior del Consell de la Policia: s’informa de manera desfavorable a la seva aprovació.
  • La USPAC informa desfavorablement sobre l’expedient disciplinari 03/23, esperem la rectificació urgent per part del Director General de la Policia.
  • Citacions de la DAI, se sol·licita que sempre siguin en horari laboral i que s’acabi amb la discriminació a la que estan sotmesos l’escala bàsica i intermèdia vers la resta, ja que els primers sempre s’han de desplaçar a Barcelona mentre als segons, és la DAI qui es desplaça al seu destí. També hem sol·licitat que s’estudiï la possibilitat de declarar per videoconferència, de moment s’han negat però continuarem insistint.
  • Processos de selecció i provisió de llocs de treball, ens informen que abans de final d’any es publicarà el nou concurs general, i continuen vigents les diferents especialitats (TEDAX, SUBAQUÀTICA, ESCORTES, INTERVENCIÓ MUNTANYA) que sortiran al novembre. També està prevista la promoció interna territorialitzada pel segon trimestre de 2024. Podeu consultar a https://uspac.cat/convocatories/
  • Retribucions ens informen que a la nòmina del mes de novembre es pagarà l’increment del 0,5% amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener.
  • Grup de negociació, ens convoquen el proper 23 d’octubre a continuar els temes pendents ( pla de carrera professional, regim d’horaris, reducció jornada anual, complement d’operativitat, formació) S’ha realitzat comunicat al respecte.
  • Hores extres, s’ha demanat informació sobre la distribució de les hores extres per categoria i destinació. S’han compromès a traslladar-nos el recull de la totalitat de les hores extraordinàries per al seu posterior i anàlisi, ja que sempre hi ha hagut manca de transparència en la seva assignació.

Ens convoquen per tractar la resta de punts del Consell el proper dia 5 d’octubre.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 30 de setembre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.