EL PER QUÈ SOM D’USPAC

PDF

1/2020

USPAC és un sindicat diferent, els nostres afiliats s’identifiquen plenament amb els nostres valors que són: el treball 24h/ 365dies, la lluita incansable, la independència sindical i política, i la proximitat amb els seus afiliats.

En aquests darrers anys, hem aconseguit que l’administració no pugui actuar amb l’habitual despotisme i menyspreu als mossos, obligant-los a desistir de moltes de les seves males praxis, sent coneixedors de la nostra fiscalització constant i denuncia si s’escau, sigui contra qui sigui.

Hem recuperat per als companys milers d’euros pendents en indemnitzacions que “la casa” es negava a pagar.

Tots els nostres afiliats disposen d’uns serveis jurídics de 24 hores 365 dies/any tenint cobertura tots els afers relacionats amb la tasca policial, ens personem com acusació particular als jutjats en defensa del moss@ SEMPRE, en el moment que qualsevol detingut hagi causat lesions o hagi ficat en perill la vida dels nostres companys/es.

Aquest any hem obert la nostra seu a Barcelona, al C/ Nicaragua 48 2on 6a, molt a prop de Direcció General perquè sentin el nostre alè ben de prop.

Alguns companys del sindicat han marxat, altres han fet un pas al costat, i molts de nous han arribat a tots els hi donem les gràcies per la seva aportació en aquest projecte que només té un objectiu:

Millorar les condicions de treball i fer respectar la tasca diària dels agents del CME.

Per aquest motiu any rere any creixem en afiliació, tot i no poder arribar a la totalitat del nostre territori, fet que revertirem quan es resolgui el procés electoral que ha estat aturat unilateral i interessadament per part de l´Administració, ja que el nostre model de sindicat és i serà la presència permanent i periòdica a les comissaries on tenim afiliats.

Informa al teu delegat regional de qui és/ són el/s nous afiliat/s i t’aplicarem les bonificacions corresponents.

Aquest 2020 la pedra de la sabata ja és una ROCA per la nostra estimada Administració!!