ACCIÓ SINDICAL

EL PER QUÈ SOM D’USPAC

1/2020

USPAC és un sindicat diferent, els nostres afiliats s’identifiquen plenament amb els nostres valors que són: el treball 24h/ 365dies, la lluita incansable, la independència sindical i política, i la proximitat amb els seus afiliats.

En aquests darrers anys, hem aconseguit que l’administració no pugui actuar amb l’habitual despotisme i menyspreu als mossos, obligant-los a desistir de moltes de les seves males praxis, sent coneixedors de la nostra fiscalització constant i denuncia si s’escau, sigui contra qui sigui.

Hem recuperat per als companys milers d’euros pendents en indemnitzacions que “la casa” es negava a pagar.

Tots els nostres afiliats disposen d’uns serveis jurídics de 24 hores 365 dies/any tenint cobertura tots els afers relacionats amb la tasca policial, ens personem com acusació particular als jutjats en defensa del moss@ SEMPRE, en el moment que qualsevol detingut hagi causat lesions o hagi ficat en perill la vida dels nostres companys/es.

Aquest any hem obert la nostra seu a Barcelona, al C/ Nicaragua 48 2on 6a, molt a prop de Direcció General perquè sentin el nostre alè ben de prop.

Alguns companys del sindicat han marxat, altres han fet un pas al costat, i molts de nous han arribat a tots els hi donem les gràcies per la seva aportació en aquest projecte que només té un objectiu:

Millorar les condicions de treball i fer respectar la tasca diària dels agents del CME.

Per aquest motiu any rere any creixem en afiliació, tot i no poder arribar a la totalitat del nostre territori, fet que revertirem quan es resolgui el procés electoral que ha estat aturat unilateral i interessadament per part de l´Administració, ja que el nostre model de sindicat és i serà la presència permanent i periòdica a les comissaries on tenim afiliats.

Informa al teu delegat regional de qui és/ són el/s nous afiliat/s i t’aplicarem les bonificacions corresponents.

Aquest 2020 la pedra de la sabata ja és una ROCA per la nostra estimada Administració!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.