ACCIÓ SINDICAL

L’AFILIACIÓ DE LA USPAC DIU SI A LA PRIMERA PROPOSTA D’ACORD DE 2023 I CONTINUEM NEGOCIANT UNITS AMB LA RESTA DE SINDICATS PER ASSOLIR UN ACORD DE MÀXIMS

121/2023

Dimarts, a última hora, arribava la primera proposta d’Acord per part de l’Administració d’aquest 2023, fruit d’una intensa negociació, que alguns es volen apropiar i liderar, tot i no signar-la. Cal tenir memòria i recordar al col·lectiu qui realment ha signat “acords de la vergonya” o de mínims en els últims 15 anys si no més, o perquè no hi ha hagut cap acord amb mesures retributives reals o perquè fins ara no s’ha ni tan sols plantejat el fer efectiu tota millora de mesura de conciliació de funció pública directament al CME.

És un Acord que ens satisfaci totalment? No, en absolut, no és un acord de màxims com volíem. Tots teniu i heu estat informats de les propostes i negociacions dutes a terme per part del bloc sindical que anem units, defensant sense fissures els nostres punts, des de l’inici… Al marge de missatges tòxics i demagògics que altres sindicats i algun “messies” han volgut traslladar, la nostra posició sempre ha estat i és clara: volem la totalitat de les propostes que vam avançar, i donat que requerien de tempos diferents pel seu gran impacte econòmic i, fins i tot, normatiu en algun cas, si podíem avançar millores pel bé del col·lectiu signant algun acord previ, ho faríem.

Com bé sabeu, la USPAC sempre sotmet els Acords a votació de la seva afiliació, i un cop més ho hem fet. Aquest cop no ha estat fàcil perquè ens havien demanat una resposta amb molt poc marge, però ho hem fet. El resultat de la votació realitzada ha estat: 76% A FAVOR de la proposta i 24% EN CONTRA de la proposta.

Per tant, USPAC, atenent a la demanda de la majoria dels nostres afiliats, signarà aquesta primera proposta que ens ha passat l’Administració i continuarem la negociació pel que fa a reducció de jornada laboral anual, pla de carrera i el complement operatiu que hem demanat i del que en breu us informarem des del bloc d’unió sindical al que pertanyem.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

21 de juliol de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.