RESPOSTA PETICIÓ GRUPS DE TREBALL NOU MODEL ORDRE PÚBLIC

PDF

153/2021

El proppassat 22-04-2021, vam sol·licitar (enllaç) la inclusió de les organitzacions sindicals en els grups de treball que han de configurar el nou model d’ordre públic, ja que entenem que com a representants dels treballadors/es afectats, quelcom tenim a aportar en defensa dels seus drets.

Hem rebut resposta confirmant que s’ha posat en marxa un projecte per a la millora de la funció d’ordre públic de la PGME, però que aquest no esta focalitzat en la modificació de les condicions de treball.

Entenem no poder participar en les decisions operatives. Ara bé, si aquestes poden comportar modificacions de les condicions i drets dels companys/es de les unitats afectades, per això vam demanar la nostra participació. No només per garantir mantenir aquestes condicions, si no, per assolir millores i reivindicacions laborals històriques que afecten a aquestes unitats.

Ens comuniquen que si es deriven propostes que puguin incidir en les condicions laborals o recursos materials, se’ns convocarà per poder fer les nostres aportacions.

Des de la nostra organització restarem atents, en defensa dels nostres drets, i vetllarem perquè, si s’acaba duent a terme aquesta modificació, tots els companys/es afectats/des no es vegin perjudicats. I que s’aprovin millores de les condicions de treball actuals.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

07 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.