REUNIÓ DE COSTELLADA: SUBCOMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES DEL CME

PDF

154/2021

El dia 3 de juny de 2021 ens vàrem reunir per ser informats de les novetats en quant a les infraestructures al CME. Es suposa que les organitzacions sindicals hem de presentar els punts a aquesta Subcomissió, però, una vegada més, no ens varen deixar aportar cap punt a l’ordre del dia. Només volen parlar del què els interessa:

1. Actuacions planificades pel 2021
Màquines refredadores:
– Documentació entregada per la licitació de les màquines de: ABP Nou Barris i ABP l’Hospitalet de Llobregat.
– Pendent d’entregar documentació (aquesta setmana) per entrar en licitació de les màquines de: ABP Manresa, ABP Granollers, ABP Arenys de Mar i ABP Badalona.
– Passades a licitació: ABP Osona, ABP Anoia, CD Caldes de Montbui, ABP Segrià – Garrigues – Pla d’Urgell i Vista Alegre.
– En fase d’estudi per ser executades a partir de gener de 2022 (tot i que es farà licitació anticipada abans d’aquesta data): ABP Baix Empordà – Sant Feliu de Guíxols, ABP Baix Empordà – La Bisbal i CD Pont de Suert.
Canvi de calderes de gasoil a Gas Natural:
– Finalitzades: ABP Alt Empordà – Roses i ABP.
– Pendent de finalitzar: ABP Pallars Jussà-Pallars Sobirà, CD Pont de Suert i ABP Cerdanya.
Millores enllumenat exterior:
– En una setmana es finalitzarà, totalment, la reforma de la millora d’enllumenat exterior de la CD Sant Vicenç dels Horts.
Ampliacions de vestidors:
– Realitzades: CD Sant Celoni i ABP Mataró.
– En execució: ABP Cerdanyola (en previsió del trasllat del Sector de Trànsit).
– En estudi: comissaria conjunta de Salt.
Millora de les ACD RP Metropolitana Nord (RPMN):
– Finalitzades les millores de les portes de garjoles de totes les ACD de la RPPN. A altres regions també es faran millores, començant per la RPG.

ABP Manresa:
– Finalitzada la reparació del mur perimetral que hi havia pendent.
Comissaria conjunta de Banyoles (CME i PL):
– En breu es començaran els treballs, per aplicar els estàndards que té Mossos, a la recepció que havia fet la Policia Local. El projecte està fet, els permisos demanats a l’Ajuntament i es troben a l’espera dels pressupostos per poder executar-ho. Quan es realitzin les obres, es muntarà una recepció provisional.
Resclosa de l’ABP Les Corts:
– Es realitzaran millores en la il·luminació, es netejaran i pintaran les parets (espai que hi ha abans de l’ACD).
– En estudi un canvi de distribució de l’interior de l’ACD de Les Corts, el qual comportarà una redistribució de l’espai de treball dels agents de l’ACD.
– Es finalitzarà el projecte de canvi d’il·luminació de les garjoles amb el “cicle circadià” que marca la llum en fase dia i nit. (L’any passat es va realitzar la primera fase i donada la bona recepció per part dels agents que hi treballen, aquest any es finalitzaran totes les garjoles amb la segona fase).
Mòduls per ampliació d’espai a la CD Mollerussa:
– En conversa amb l’Ajuntament per poder decidir la ubicació final dels mòduls. (previsió aquest estiu).

2. Actuacions en curs: Projectes i millores de la DGP.
Comissaria de Torredembarra:
– L’obra estava prevista per iniciar-se a finals del mes de maig de 2021, però queda endarrerida, ja que l’empresa, que va ser adjudicada en la licitació per realitzar un dels tres lots que conformen la comissaria, es va fer enrere. Per tant, aquest lot queda a l’espera de tornar a ser licitat.
Comissaria de La Jonquera:
– Previst que vagi al Consell d’Infraestructures del mes de setembre de 2021, la seva adjudicació. Previst que el període de treball sigui d’un any a partir d’aquesta data.
Comissaria de Mollerussa:
– A l’espera de contractes per iniciar la fase de redacció.

Comissaria Sant Martí (Base):
– A l’espera d’una proposta de contracte, previst per al mes de setembre de 2021.
RAM finalitzat:
– Reparació del magatzem de ABP Nou Barris; reparació de marquesines de l’ABP Baix Empordà – Sant Feliu de Guíxols; reparació de l’escala d’evacuació exterior i tanques perimetrals de la comissaria a la CD Pineda de Mar; aïllament del sostre a l’ABP Martorell; reparació de cobertes de l’ABP Garraf CD Sitges i ABP Gavà; pintura de façana de CD Sant Vicenç dels Horts i instal·lació de pilones arreu del territori.
RAM pendent de finalització: control d’accessos i portes executat a un 33% del territori (previst finalitzar a final d’any 2021).

RAM pendent d’adjudicació (previst per aquest mes de juny):
– Estalvi energètic i instal·lacions fotovoltaiques a la RPPO, RPC i RPG. I la finalització del canvi de l’enllumenat exterior d’aquestes regions policials i RP Ponent.

3. Laboratori RP Central.
Pendent de rebre un informe per conèixer exactament quin és l’abast de la necessitat. A partir d’aquí, es planificarà visita i es decidirà què fer (o expedient d’obra o RAM). Aquest tema queda pendent de resposta.
4. CD Salou
Temperatura:
Es troben en comunicació amb “infraestructures.cat”, que és el propietari de l’edifici. Hi ha hagut inspecció de treball promoguda per la USPAC i es va entregar el llistat d’històric de temperatures de tot un any.
La licitació que estava prevista per al sistema de tractament de l’aire consistia en un projecte de pretractament de l’aire primari amb bateria de fred per millorar l’entrada d’aire i del reforç del sistema de renovació i extracció de l’aire per millorar els nivells de CO2 i humitat que hi ha als vestuaris.
Aquesta licitació no s’ha pogut realitzar (per temes COVID i altres). Per tant, el que s’està fent és, sota la supervisió de l’enginyer de la regió, una instal·lació provisional (amb pingüins d’aire) per resoldre el problema de manera temporal (en vestuaris dones ja s’ha fet i en el dels homes s’instal·larà durant aquesta setmana).
Pendent de nova data per licitació del projecte inicial. UNA VERGONYA, DESPRÉS DE TRES ANYS, QUE PORTEM DENUNCIANT AQUESTA SITUACIÓ, ENCARA ESTEM ESPERANT LA DATA PER LICITACIÓ DEL PROJECTE!!!

Manca d’espai als vestidors:
Manifesten que no han rebut cap petició ni informe per manca d’espais als vestuaris de Salou. Prenen nota i realitzaran estudi.
QUINA PRESA DE PÈL. QUE ENS DIGUIN QUE ENCARA NO HAN REBUT CAP NOTÍCIA SOBRE AQUEST TEMA, QUAN TAMBÉ PORTEM TRES ANYS FENT AQUESTA PETICIÓ!!
Avaries porta de pàrquing:
Hi ha una queixa formal per part d’“infraestructures.cat” amb un llistat d’incidències a la porta del pàrquing d’aquesta comissaria (en menys de dos anys la porta del pàrquing ha tingut un total de 7 impactes de vehicles). El personal que repara la porta ha donat avís que el mecanisme no admetrà més impactes i que la propera vegada que rebi un impacte, haurà de ser substituïda.
“Infraestructures.cat” informa que continuaran fent les reparacions que calguin, però demanen “si us plau” que els treballadors esperin a que la porta estigui completament oberta per sortir o entrar del pàrquing.
Estudien i està planificat que durant l’any 2022 la porta serà canviada.
Si trobeu qualsevol incident relacionat amb infraestructures contacteu amb el vostre delegat de la USPAC.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

08 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.