ACCIÓ SINDICALCamp de Tarragona

SALA REGIONAL DE GIRONA, LA PREFECTURA VA PER LLIURE

114/2023

Ahir molts companys van rebre un missatge “reenviat” de Whatsapp on es deia:

“Bon dia a tothom, avui a la reunió regional ens han confirmat que la Sala regional tornarà a Girona passat l’estiu. Tornarà al mateix lloc. Es tornarà a oferir als agents de la Sala que havien estat. Si no es cobreix, mitjançant concurs. A diferència d’abans també es portarà la Regió Policial Central”

Avui hem adreçat un escrit al Director General de la Policia manifestant-li, la nostra perplexitat infinita, ja que ara fa tot just un any, en una “exposició” en la que ell hi era present (juntament amb la Prefectura), ens va informar que hi hauria una revisió del model de Sales, perquè amb paraules seves el canvi, havia fet fallida.

Es va comprometre a fer arribar a les organitzacions sindicals, el resultat de l’informe i les seves conclusions a finals d’aquest 2022. En aquell moment ens vam oferir a aportar solucions al problema generat, amb una proposta sobre el dimensionament correcte de les Sales, però mai ens han tingut presents, ni han acceptat debatre cap de les desenes de registres que els hi hem adreçat en relació amb les Sales.

El que no podem acceptar de cap manera, aquesta falta de respecte sistèmica, manca de transparència i aquest menyspreu al treball dels representants dels policies, per part de la Prefectura, i la seva legió de comissaris i comissàries.

El passat 19 de juny, va ser la segona reunió de les Sales de Comandament i en cap moment es va traslladar aquest “nou escenari”, fins i tot la sensació era que no hi havia opció de retorn a la situació anterior.

Hem sol·licitat una reunió urgent, i publica l’ edifici del 112 de Reus, on a part dels sindicats puguin assistir tots els agents allí destinats, per conèixer de primera mà quines són les seves veritables intencions amb un servei estratègic i cabdal com és les Sales de Comandament.

Recordem que la USPAC sempre ha mostrat la seva oposició a la “centralització” de serveis que ja funcionen correctament, ho vam fer amb el tancament dels sectors de trànsit i amb les sales també ho vam manifestar abans del canvi, però als que prenen decisions “poc encertades” si van carregats de galons els hi surt gratis, tinguin l’impacte econòmic i personal que tinguin.

Això sí, si es perd una tableta tenim a la DAI amb un expedient amb desenes de pàgines digne del detectiu Colombo.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 5 de juliol de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.