ACCIÓ SINDICALMetropolitana Barcelona

LES OFICINES DE SUPORT DESIGNEN “A DIT” ELS EFECTIUS QUE HAN DE FER LA “RODA DE CUSTÒDIA ACD LES CORTS”

113/2023

La vergonyosa situació de l’ACD Les Corts arriba a punts no imaginables. El Departament ha fet una despesa de 2 milions d’euros en la comoditat de l’ACD pels detinguts, mentre que maltracta sistemàticament als mossos que allà són destinats.

USPAC sempre ha defensat la descentralització de l’ACD Les Corts, que va ser fruit d’una somiació d’algú que mai va realitzar aquest servei. Portem anys denunciant al Consell de la Policia la situació dels companys que es veuen allà “atrapats”; així com la gran mentida en l’assignació de places als concursos “Barcelona genèrica” que és utilitzada perquè es pugui assignar als companys allà on les oficines de suport i els caps volen sense donar explicacions a ningú.

Davant la complaença de qui dirigeix la policia, vam iniciar accions judicials per trencar aquest sistema corrupte. La sorpresa ha estat que, després de ser requerits judicialment, ens hem trobat que l’assignació del destí a l’ACD Les Corts es fa de forma arbitrària, sense assignació formal, sense seguir cap procediment reglat ni cap procés selectiu:

Arran d’aquesta informació, hem demanat la celebració d’un Consell de la Policia Extraordinari perquè el Conseller Joan Ignasi Elena sigui coneixedor de la realitat; s’assumeixin responsabilitats per qui toqui, i d’una vegada per totes s’acabi amb aquest destí de “BARCELONA GENÈRIC” i es DESCENTRALITZIN totes les ACD.

Mentrestant, seguirem el procediment judicial fins a les darreres conseqüències perquè ni som el sindicat afí a l’administració, ni devem res a ningú.

 

Barcelona, 4 de juliol de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.