PROPOSTA USPAC: 19 EUROS PER 12 HORES

Please specify the URL of your file

114/2020

Des d’USPAC hem registrat un escrit al Secretari General d’Interior sobre la nostre proposta d’inici de negociació pel MOIN.

Com tot sabeu el dia 2 de juliol es va signar l’acord anomenat de la jubilació anticipada i el compromís de negociació d’ampliació del MOIN als dies d’entre setmana. USPAC no va signar aquest compromís de negociació ja que tal i com va dir el nostre Secretari el què fa falta per iniciar a negociar és voluntat no una signatura.

Un mes més tard encara ningú ha convocat res, ni s’ha tornat a parlar del MOIN. El què dèiem, fa falta voluntat negociadora, no signatures estèrils.

USPAC a finals d’agost passat ja va presentar una proposta d’acord sobre condicions de prestació de serveis del personal funcionari del Cos de Mossos d’Esquadra. En el seu punt 5.3 ja parlava d’aquesta compensació.

Doncs coherents i continuistes amb el gran treball fet per l’equip que va redactar la proposta d’Acord, un any mes tard seguim demanant el què es demanava.

Per tot això hem sol·licitat que es tingui en consideració aquesta proposta com a punt de negociació d’USPAC i que es convoqui una reunió immediata per començar a desencallar aquest tema.

– Nosaltres no vam fer bandera d’una signatura estèril com tantes altres hi ha hagut al llarg de la historia del nostre Cos.

– Nosaltres continuem amb la filosofia de treball i de no parar per aconseguir tantes millores com siguin possibles pel col·lectiu del CME.

Senyors del Departament d’Interior, ens posem a treballar per a les millores del col·lectiu, encara que sigui l’agost, i que no siguin només paraules? Que aquestes ja sabem que se les emporta el vent.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.