ACCIÓ SINDICALOrdre públic

ARRO: DOTACIÓ FUNDA ARMA CURTA CAMAL/”PERNERA”

55/2023

USPAC fa molts anys, que per diferents vies, reunions, escrits i altres, hem demanat la dotació als efectius d’ARRO de la funda de pistola de camal ”pernera” amb arnès de cama. El març del 2022 vam rebre resposta oficial a tal efecte:

El passat 16-3-2023, a la reunió de la Subcomissió de materials, s’informa als sindicats presents que es disposen de fundes de camal per dotar als efectius d’ARRO que així ho sol·licitin, tenint en compte l’estoc que tenen.

Tal com reconeix la mateixa resposta i en som tothom coneixedors, molts dels efectius de les diferents ARRO han adquirit a títol particular aquest material que ara és de dotació, però entenem que en tenen tot el dret a sol·licitar la reposició o dotació.

La nostra sorpresa ha estat que aquells que S’HAN PAGAT LA FUNDA DE CAMAL no se’ls autoritza la reposició entenent que “ja en disposen d’arnès”. Situació vergonyosa i del tot esperpèntica.

Davant aquesta situació, us recomanem que si la funda de pistola de camal que teniu i que va ser adquirida de forma particular, presenta qualsevol desperfecte/trencament, feu la sol·licitud a través del portal “gestió de vestuari”. Evidentment, s’entén que en el moment de recollir la funda que us donin de reposició no haureu de lliurar el “vostre material”.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 27 de Març de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.