ACCIÓ SINDICAL

UN ALTRE COP “ALS PEUS DELS CAVALLS”

26/2022

Diumenge, dia 06-02-22, es van tornar a repetir escenes a les quals tristament ens estem “acostumant”: es van produir enfrontaments de grups violents que finalitzen amb intents d’agressions i llançaments d’objectes als agents i als vehicles policials.
La fi d’un bon “derbi” de futbol entre els equips de l’UE Tàrrega i el CFJ Mollerussa va esdevenir un enfrontament entre diversos elements violents de les aficions.
La ràpida actuació de Mossos i Policia Local de Tàrrega va evitar mals majors i només cal lamentar l’agressió soferta per un dels jugadors locals.
Tot i així, i com repetidament passa, l’actuació policial va donar pas a l’enfrontament d’aquests elements violents entre ells i, finalment, contra els mateixos agents que van ser assetjats i agredits amb el llançament de pedres i altres objectes contundents. Gràcies al recolzament d’agents de les Comissaries de Cervera i Mollerussa i d’efectius de l’ART Tàrrega, es va poder controlar una situació límit i cap agent va patir lesions.

El descrèdit a què ha estat sotmès el Cos per part de Govern i dirigents polítics. La impunitat que tenen aquests grups violents i que es veu reforçada per fets com la no presentació i la retirada d’acusacions per part de la mateixa Generalitat. I per finalitzar la deficient previsió d’un esdeveniment que tenia tots els ítems vermells marcats, van tornar a posar els agents d’USC i trànsit, sense material ni formació d’ordre públic, als peus dels cavalls.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
08 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.